Nieuw van L'Occitane: Red Cherry Eau Intense

Geplaatst op: 03-02-2014

Nieuw van L'Occitane: Red Cherry Eau Intense

De heerlijke zoete geur van kersenbloesem van de nieuwe Red Cherry Eau Intense van L'Occitane laat je verlangen naar het zonnige voorjaar. Verpakt in een prachtige glazen rode flacon is deze Eau Intense het perfecte cadeau voor Valentijnsdag!

L'Occitane Red Cherry Eau Intense is een creatie van Karine Dubreuil die onder meer ook geuren creëerde voor Roberto Cavalli, Gucci, Guerlain en Azzaro.

Met bloemige & fruitige noten

De romantische geur van Red Cherry Eau Intense is intens, bloemig en fruitig en heeft topnoten van citroen, sinaasappel, zwarte bes, in het hart noten van wilde lelie, rode kers, framboos en basisnoten van witte muskus, heliotroop en olijfhout. De Red Cherry Eau Intense van L'Occitane wordt vlak voor Valentijn gelanceerd maar blijft permanent in de collectie.

Showergel, Beautifying lotion en Handcrème

Wil je je helemaal omringen met deze nieuwe geur van L'Occitane Red Cherry Eau Intense? Er is ook een heerlijke GelDouche, Beautifying lotion en Handcrème van deze geur. Deze verzorgende producten zijn Limited Edition en zijn tijdelijk verkrijgbaar.

 

Consumentenadviesprijs

  • L'Occitane Red Cherry Eau Intense  € 45,00/50 ml
  • L'Occitane Red Cherry Gel Douche  € 14,00/250 ml
  • L'Occitane Red Cherry Beautifying lotion  € 22,50/250 ml
  • L'Occitane Red Cherry Handcrème € 7,50/30 ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief