Nieuw van hannah: het Cleansing Clay 'detoxmasker'

Geplaatst op: 20-09-2013

Nieuw van hannah: het Cleansing Clay 'detoxmasker'

Je huid elke dag goed schoonmaken is een vereiste om haar zo lang mogelijk mooi te houden. Ook regelmatig een dieptereiniging om stralend, fris en zuiver voor de dag te komen is een absolute must. hannah introduceert haar nieuwe Cleansing Clay.

Cleansing Clay van hannah is een diep reinigend ‘detoxmasker' op basis van twee 100% natuurlijke en uitzonderlijk mineraalrijke kleisoorten.

Kalmerend, verzachtend en rijk aan mineralen

De nieuwe Cleansing Clay bevat de roze kleisoort Kaolien (kaolin). Kaolien heeft krachtige absorberende eigenschappen bij een overtollige talgafscheiding en onzuiverheden en dankt zijn kleur aan de mix van witte en rode kaoline. Deze kleisoort werkt tevens intensief verzachtend bij een droge huid. Kaolien is uitzonderlijk rijk aan mineralen, waaronder het voor het bindweefsel belangrijke mineraal silicium. De minerale poeders reinigen de huid grondig tot in de diepte, zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Dit maakt kaolien tevens heel geschikt voor het kalmeren en verzachten van de gevoelige en geïrriteerde huid.

Verwijderd afvalstoffen en werkt zuiverend

De formule van hannah Cleansing Clay bevat tevens Pelavie, een ingrediënt op basis van bentoniet, een natuurlijke kleisoort van vulkanische oorsprong en zeer rijk aan humuszuren. De samenstelling bevat meer dan 70 sporenelementen. Dit ingrediënt is tevens rijk aan natrium. Het heeft qua ionen een negatieve lading, terwijl gifstoffen, schadelijke bacteriën en andere onzuiverheden in de huid een positieve ionische lading hebben. Hierdoor werkt bentoniet als een krachtige, natuurlijke magneet op onzuiverheden en zorgt het voor het vrijkomen van zuurstof in de huid. De in de formule aanwezige humuszuren hebben daarnaast een zuiverende en anti-inflammatoire werking. De hannah Cleansing Clay op basis van bentoniet kan worden gezien als een natuurlijke ‘detox-behandeling' van de huid.

Het gebruik van hannah Cleansing Clay

Na het reinigen met hannah Cleansing Milk of Cleansing Oil en het aansluitend nareinigen en tonifiëren met hannah Sensitive Skin Lotion, wordt de hannah Cleansing Clay aangebracht op de schone huid. Deze intensieve reinigingsmethode is geschikt voor de vettere, maar tevens drogere huidcondities. Ook bij een snel geïrriteerde of gevoelige huid is de Cleansing Clay een perfecte oplossing om de huid te kalmeren, vanwege de anti-inflammatoire en verzachtende eigenschappen. De perfecte intensieve huidverbeterende behandeling voor een zuivere, frisse en gezonde huid!

Intensief huidverbeterende behandeling

Na het aanbrengen dient de hannah Cleansing Clay enkele minuten in te werken en aansluitend te worden afgenomen met warm water of een microwave kompres. Wanneer het masker volledig is verwijderd, voelt de huid opvallend zacht, glad, fris en comfortabel aan. De huidskleur ziet er egaler uit en de teint is zichtbaar verbeterd, dankzij de geactiveerde doorbloeding. De huid ziet er gezond, stralend, zuiver en vitaal uit!

 

Consumentenverkoopprijs

  • hannah Cleansing Clay  € 31,50/40 ml

 

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief