Nieuw van Garnier: Pure Active BB Cream

Geplaatst op: 12-08-2014

Nieuw van Garnier: Pure Active BB Cream

Na de succesvolle BB creams heeft Garnier nu ook een BB cream voor de gecombineerde tot vette huid met onzuiverheden. Garnier heeft de beste zuiverende en actieve ingrediënten uitgekozen uit het Pure Active huidverzorgingsassortiment voor de ontwikkeling van de 1e Pure Active BB Cream.

De vernieuwende all-in-1 formule combineert Pure Active BB Cream met de zuiverende werkzaamheid van salicylzuur en de krachtige egaliserende werking van minerale pigmenten.

Voor alle huidimperfecties

Vanaf nu kan iedereen met een gecombineerde tot vette huid alle huidimperfecties camoufleren en ze tegelijkertijd ook aanpakken! De nieuwe Garnier Pure Active BB Cream hydrateert, egaliseert, matteert, is anti-puistjes en mee-eters, verfijnt grove poriën en gaat de strijd aan met imperfecties.

Bevat 2% salicylzuur 

Dankzij de 2% salicylzuur is Pure Active BB Cream net zo effectief tegen imperfecties als een doelgericht anti-onzuiverheden product. De minerale pigmenten versmelten direct met de huid en geven een natuurlijke, gelijkmatige dekking waardoor je huid kan blijven ademen. De formule bevat SPF 15, is fris en licht, makkelijk aan te brengen en laat geen vettig laagje achter op je huid.

 

Consumentenadviesprijs

  • Garnier Pure Active BB Cream € 9,99/50 ml.

De nieuwe Garnier Pure Active BB Cream is verkrijgbaar vanaf half augustus 2014.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief