Nieuw van Dove: Pistache & Meiklokjes voedende douchecrème

Geplaatst op: 01-10-2013

Nieuw van Dove: Pistache & Meiklokjes voedende douchecrème

Dove heeft haar Purely Pampering-lijn uitgebreid met een nieuwe voedende douchecrème: Pistache & Meiklokjes. Deze bijzondere geurvariant is bedacht door Wendy Versteeg, winnares van de Dove ‘Creëer je eigen douchecrème' campagne.

Deze intens voedende en romige douchecrème van Dove bevat een vrouwelijke, elegante geur en sluit perfect aan bij het luxe verwengevoel die je met Purely Pampering douchecrèmes kunt ervaren!

Bijzondere combinatie

De nieuwe Pistache & Meiklokjes douchecrème van Dove is een bijzondere combinatie van pistache, die bekend staat als rijke bron aan essentiële vetzuren en anti-oxidanten, gemixt met de zachtzoete geur van meiklokjes, ook wel bekend als lelietjes-van-dalen.

Met NutriumMoisture complex

De formule van Dove Purely Pampering douchecrème Pistache & Meiklokjes is uiteraard ook verrijkt met het voedende NutriumMoisture complex die ervoor zorgt dat je huid tijdens het douchen intens gevoed wordt. Met deze nieuwe douchecrème creëer je tjdens het douchen een heerlijk ontspannen verwenmoment voor jezelf en je huid want ze voelt direct heerlijk zijdezacht en soepel aan en krijgt bovendien een mooie, gezonde uitstraling.

Dove Purely Pampering-lijn

De Purely Pampering-lijn van Dove bestaat uit de volgende vijf heerlijke voedende romige douchecrèmes die verkrijgbaar zijn in 250ml en 500 ml:

  • Pistache & Meiklokjes
  • Sheaboter & Vanille
  • Kokosmelk & Jasmijnblaadjes
  • Amandelmelk & Hibiscus
  • Cream Oil

 

Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief