Nieuw van Dagravit: Vitentials

Geplaatst op: 25-02-2013

Nieuw van Dagravit: Vitentials

Gezond en uitgebalanceerd eten is belangrijk, toch is het in de praktijk niet altijd even gemakkelijk. Slechts 5% van de Nederlanders lukt het om zich te houden aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid, acht op de tien Nederlanders zegt niet genoeg van de voedingsschijf te consumeren en heeft dus een tekort op hun bord.

Dagravit biedt nu met Vitentials een manier om specifieke tekorten gericht aan te vullen.

Met belangrijke voedingsstoffen

Vitentials is niet zomaar een nieuwe vitaminepil. In de 4 speciale producten zitten belangrijke voedingsstoffen uit de voedingsschijf: vezels, groente & fruit, zuivel en olie & vetten. Alle vier de varianten bevatten waar mogelijk 100% ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid).

Vitentials Vezels

Dagravit Vitentials Vezels voor de dagelijkse aanvulling op voedingstoffen uit graanproducten. De tabletten bevatten tarwevezels, vitamine B1, B3, B5, B6, B8 en de mineralen ijzer, jodium, chroom en mangaan. Dagravit Vitentials Vezels helpt vermoeidheid te verminderen en ondersteunt het energieniveau. Dosering: neem 2 tabletten per dag in met water, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Vitentials Groente & Fruit

Dagravit Vitentials Groente & Fruit voor de dagelijkse aanvulling op voedingstoffen uit groente en fruit. De tabletten bevatten groente- en fruitextracten, tarwevezels, vitamine A, B11, C, magnesium, selenium en koper. Dagravit Vitentials Groente & Fruit ondersteunt de weerstand en is goed voor je energieniveau. Dosering: neem 2 tabletten per dag in met water, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Vitentials Olie & Vetten

Dagravit Vitentials Olie & Vetten voor de dagelijkse aanvulling op voedingstoffen uit olierijke producten. De capsules bevatten een hoog geconcentreerde Omega 3 & 6 uit visolie en zalmolie, een hoge dosering Omega 9, essentiële vetzuren uit olijfolie, lijnzaadolie en zonnebloemolie en vitamine  A en E. Dagravit Vitentials Olie & Vetten is goed voor het hart, hersenen en gezichtsvermogen. Dosering: neem 2 capsules per dag inmet water, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Vitentials Zuivel

Dagravit Vitentials Zuivel voor de dagelijkse aanvulling op voedingstoffen uit zuivel producten. De kauwtabletten met vanillesmaak bevatten vitamine B2, B12, D, calcium, molybdeen en zink. Dagravit Vitentials Zuivel is voor het behoud van sterke botten en tanden en ondersteunt het immuunsysteem. Dosering: neem 2 kauwtabletten per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd.


Consumentenadviesprijzen

 

Dagravit is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief