Nieuw van Clinique: Superdefense CC Cream SPF 30

Geplaatst op: 24-05-2013

Nieuw van Clinique: Superdefense CC Cream SPF 30

Na de bekende BB Cream introduceert Clinique nu een CC Cream! Een 100% parfumvrije kleurcorrigerende dagcrème die je huid binnen enkele seconden laat stralen en zorgt voor een perfecte mooie en frisse teint zonder oneffenheden.

De nieuwe Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector voorziet de huid bovendien direct en langdurig van hydratatie en beschermt haar tegen de schadelijke UV stralen van de zon dankzij SPF 30.

Multidimensionale lichtverspreiding

De meervoudige kleurcorrigerende optische bestanddelen in de Superdefense CC Cream neutraliseren de teint door middel van multidimensionale lichtverspreiding wat zorgt voor een heldere, natuurlijke en gezonde look en corrigeren zichtbaar een aantal teintproblemen. Een matte, grauwe huid ziet er lichter en helderder uit, een bleke, gelige huid krijgt een perzikachtige gloed en rode vlekjes worden geneutraliseerd. Na het opbrengen ziet de huid er vlekkeloos uit en ze krijgt een stralende, natuurlijke finish!

Met werkzame stof hyaluronzuur

De nieuwe Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector is geschikt voor alle huidtypen en bevat o.a. hyaluronzuur die de huid een verfrissende impuls geeft en trehalose en sorbitol, vochtbindende ingrediënten die de huid beschermen tegen veranderende vochtomstandigheden. Andere bestandelen zijn vitamine E, rozemarijn, nordihydroguaiaretisch zuur en ascorbyltocopherylmaleaat ter bescherming tegen aanvallen van buitenaf.

Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector is verkrijgbaar in de volgende 3 kleuren: Light, Light Medium en Medium Deep.


Consumentenadviesprijzen

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief