Nieuw van Clinique: Chubby Stick Shadow Tint for Eyes

Geplaatst op: 07-06-2013

Nieuw van Clinique: Chubby Stick Shadow Tint for Eyes

Sinds de introducering van de populaire Chubby Stick voor de lippen heeft Clinique een nieuw product van de Chubby Stick maar dan voor de ogen: de Chubby Stick Shadow Tint for Eyes! Een crème oogschaduwstick die eenvoudug is aan te brengen, lang blijft zitten en makkelijk mee te nemen is!

De Chubby Stick Shadow Tint for Eyes is 100% parfumvrij, oftalmologisch getest en geschikt voor gevoelige ogen en voor dragers van contactlenzen.

Zijdezacht met vitamine E

De nieuwe Chubby Stick voor de ogen is een zijdezachte formule en is gelijkmatig aan te brengen op de ogen. De lichtgewicht formule met verzachtende vitamine E heeft een crèmige substantie die de hele dag perfect blijft zitten zonder in de plooitjes van het ooglid te gaan zitten en glijdt zacht en heel makkelijk over de huid. Je kunt met de kleuren eindeloos combineren en ze zijn superhandig voor onderweg!

8 kleurrijke tinten

De Chubby Stick Shadow Tint for Eyes van Clinique is verkrijgbaar in de volgende 8 langhoudende tinten: Bountiful Beige, Fuller Fugde, Mighty Moss, Pink & Plenty, Curvaceous Coal, Lavish Lilac, Big Blue en Portly Plum.

 

Consumentenadviesverkoopprijs

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief