Nieuw van Biodermal: Zonnemousse en Aftersun mousse

Geplaatst op: 03-05-2013

Nieuw van Biodermal: Zonnemousse en Aftersun mousse

Heerlijk genieten van de zon op een veilige en verantwoorde wijze? Biodermal komt met de nieuwe waterbestendige zonnemousses met SPF 20 en SPF 30 en een hydraterende aftersun mousse. Deze mousses beschermen, verzorgen en hydrateren je huid in en na de zon en geven je huid gelijk een krachtige vitamineboost!

Zo wordt insmeren nog makkelijker op zonnige dagen. Bovendien ruiken de mousses naar heerlijk zonnig fruit en kom je nog meer in een zomerse stemming!

Biodermal Zonnemousse: luchtig en zacht

De nieuwe Biodermal Zonnemousse is een luchtige, zachte foam die je heel makkelijk aanbrengt op de huid en zich snel op de huid laat verspreiden waardoor alle plekjes goed worden bereikt. De mousse wordt snel door de huid opgenomen en is niet vet. Na het opbrengen voelt de huid heerlijk zacht en soepel aan en voorzien van een goede beschermingslaag.

Met anti-oxidanten tegen huidveroudering

De mousseformules zijn verrijkt met actieve ingrediënten zoals extracten uit rode bessen en sinaasappel, versterkt door vitamine C en E. Deze sterke anti-oxidanten geven de huidconditie een vitamineboost en gaat huidveroudering tegen. De Zonnemousses zijn waterresistant, ruiken naar zonnig fruit en zijn verkrijgbaar in SPF 20 en SPF 50.

Biodermal Aftersun mousse

Biodermal Aftersun mousse is een luchtige crèmemousse die de huid direct verzacht en hydrateert na de zon. Het kalmeert de huid en geeft een heerlijk comfortabel huidgevoel. De nieuwe Biodermal Aftersun mousse bevat net als de zonnemousses extracten uit sinaasappel en rode bessen met vitamine C en E die de huid een krachtige vitamineboost geeft. Het herstelt de celschade, versterkt het natuurlijke weerstand van de huid en heeft bovendien een heerlijke zonnige, fruitige geur.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Biodermal Zonnemousse SPF 20 € 18,25/150 ml
  • Biodermal Zonnemousse SPF 30 € 19,30/150 ml
  • Biodermal Aftersun mousse € 13,20/150 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief