Nieuw van Australian Gold: SkinTIGHT en Shades of Summer

Geplaatst op: 15-03-2012

Nieuw van Australian Gold: SkinTIGHT en Shades of Summer

Wil je voor de komende zomer perfect mooi gebruind én opvallend ‘strak in je vel' flaneren op het strand of over de boulevard? Australian Gold introduceert opnieuw twee unieke bruiningslotions voor onder de zonnebank.

De bruiningslotions doen echter veel meer dan alleen maar subliem bruinen, ze verbeteren tevens de contouren van je lichaam en de conditie van je huid en zorgen voor een stevige, gladde en optimaal verzorgde huid.

Australian Gold SkinTIGHT met Stevia & cafeïne

Deze zogeheten ‘FITFIGURE Advanced Bronzer' zorgt namelijk niet alleen voor een intensieve bruine teint onder de zonnebank dankzij o.a. de krachtige bronzer tyrosine, maar doet tegelijkertijd nog veel meer! Tijdens het zonnebanken werk je met deze lotion tevens aan het creëren van een beter figuur met strakkere contouren én een mooiere lichaamshuid! De ‘FITFIGURE Technology' bestaat uit het plantenextract van Stevia gecombineerd met cafeïne. Dit zorgt voor een opvallend stevige, strakke en gladde huid en gaat de vorming van cellulite op een effectieve wijze tegen.

Gaat vorming fijne lijntjes en rimpels tegen

Gold SkinTIGHT bevat verzorgende plantaardige werkstoffen zoals macadamianoot-, kokos-, druivenpit-, jojoba- en Monoï-oliën in combinatie met sheabutter en panthenol en gaan de vorming van fijne lijntjes en rimpels tegen en laten de huid comfortabel, zijdezacht en soepel aanvoelen. Deze lotion heeft een matte finish en een ‘fruitastic' geurbeleving!

Australian Gold Shades of Summer met "Marathon Color- Technology"

Met de nieuwe Gold ‘Shades of Summer' voor onder de zonnebank creëer je binnen no time een onweerstaanbare zomerse "beach look". Krachtige, directe bronzers waaronder Erythrulose en Zwarte Walnootolie in combinatie met Melanine, zorgen ervoor, dat je supersnel een mooie en natuurlijk ogende bruine teint krijgt. De bruiningslotion bevat het "Marathon Color- Technology", een combinatie van de zelfbruinende werkstof DHA (Dihydroxyacetone) en een speciaal geselecteerd algenextract die zorgen voor een regelrechte ‘turbobruining' in slechts zeer korte tijd.

Met hoogwaardige vitaminen

Gold Shades of Summer bevat een mix van hoogwaardige vitaminen, Macadamia- notenolie en meerdere moisturizers waaronder jojoba olie en sheabutter- extract die de huid optimaal voedt en verzorgt, hierdoor voelt de huid fluweelzacht aan. Deze lotion heeft een onmiskenbaar zomerse "Paradise- Sunset" geurbeleving en brengt je daardoor direct in een vrolijke vakantiestemming

 

Verkoopprijzen

  • Australian Gold SkinTIGHT € 39,95/Tube 250ml, € 5,90/sachet 15 ml
  • Australian Gold Shades of Summer € 43,95/Tube 250 ml, € 6,50/sachet 15 ml

 

Meer informatie: www.australiangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief