Nieuw van A.Vogel: Echinaforce Hot Drink

Geplaatst op: 18-07-2011

Nieuw van A.Vogel:  Echinaforce Hot Drink

Echinaforce introduceert begin augustus een uniek en nieuw product: A.Vogel Echinaforce Hot Drink, die speciaal bestemd is als je je een beetje rillerig voelt of niet lekker maar ook als de R in de maand is.

100% natuurlijke drank

A.Vogel Echinaforce Hot Drink is een lekkere, verwarmende drank die het immuunsysteem van het lichaam krachtig stimuleert en het herstel na ziekte versnelt. Een 100% natuurlijke drank waarmee je geniet van een verwarmend moment voor jezelf en tegelijkertijd de weerstand verhoogt. Om aan te sterken als je je niet lekker of slap voelt. Of gewoon voor elke dag, omdat het lekker is en iets goeds voor je doet.

Echinaforce en vlierbes

Echinaforce Hot Drink bevat namelijk een hoge dosering Echinaforce en vlierbes. Ruim een kwart van alle Nederlanders vertrouwt voor extra weerstand en een sneller herstel na ziekte op A.Vogel Echinaforce. Ook vlierbes wordt al jaren gebruikt ter verhoging van de weerstand. Het bevat een hoog gehalte aan polyfenolen, natuurlijke antioxidanten die helpen bij het beschermen van gezonde lichaamscellen.

Verwarmend en verzorgend

Echinaforce Hot Drink is een siroop waar je water aan toevoegt. Heet water werkt verwarmend, koud water biedt verkoeling. Voor het onderhouden van de weerstand adviseren we één kopje per dag, voor extra weerstand mag dit oplopen naar een dagdosering van twee tot vijf koppen. Een kop Echinaforce Hot Drink doet meer dan alleen de symptomen verlichten. Het is verwarmend en verzorgend, werkt preventief en versnelt het herstel na ziekte. Het is 100% natuurlijk, bevat geen paracetamol en is ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.  Een flesje is goed voor 20 doseringen. 

De kracht van de natuur

Echinaforce wordt gemaakt van rode zonnehoed (Echinacea purperea), een echte power flower. Deze geneeskrachtige plant stimuleert de activiteit van het immuunsysteem, waardoor de weerstand toeneemt. Maar echinacea maakt nog geen Echinaforce. Voor A.Vogel Echinaforce gebruiken we uitsluitend verse planten van biologische teelt. Omdat de planten binnen twee uur na de oogst verwerkt worden, blijven de werkstoffen optimaal behouden. En dat merk je. Niet voor niets is Echinaforce al meer dan 50 jaar het meest gebruikte natuurlijke middel in Nederland.

 

Consumentenadviesprijs

  • A.Vogel Echinaforce Hot Drink  € 9,95/100 ml. Verkrijgbaar vanaf augustus 2011.

 

A.Vogel Echinaforce Hot Drink is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief