NIEUW! THERME Thalasso 24h Moisturizing Body Serum

Geplaatst op: 01-09-2010

NIEUW! THERME Thalasso 24h Moisturizing Body Serum

De oceaan is een rijke bron van onder meer mineralen en zeealgen. Deze belangrijke voedingsstoffen voor de huid kunnen tevens een grote bijdrage leveren aan het behoud van een goede gezondheid alsmede een fit en vitaal lichaam.

Intensief vitaliserende lijn

De producten van de THERME Thalasso Therapie verkwikken lichaam en geest, zuiveren en herstellen de huid. Deze
intensief vitaliserende lijn bestond reeds uit een Thalasso Shower Gel, een Shower Scrub 4-in-1, Bath Salts, Scrub Salts en een Body Oil Spray op basis van al het goede uit de oceaan. Recentelijk werd hieraan een nieuw intensief hydraterend body serum toegevoegd, dat een ideale dorstlesser is voor zelfs de meest droge lichaamshuid. 

THERME Thalasso 24h Moisturizing Body Serum (€ 8,59/ 125ml)

Met de nieuwe THERME Thalasso 24h Moisturizing Body Serum kun je de droge huid na de zomermaanden op een fluweelzachte wijze verzorgen en ongekend intensief hydrateren. Dit hoogwaardige vochtverzorgende serum bevat hiervoor een uitgekiende combinatie van Zeealgen, Omega Plankton en Mineralen en wordt goed en vooral snel door de huid opgenomen. Zeewier en Zeealgen zijn geconcentreerde bronnen van waardevolle voedingstoffen voor de huid. Deze hebben onder meer een intensief ontgiftende werking op de huid.

Perfection Peptide Complex

Het aan dit serum toegevoegde, luxueuze ‘Perfection Peptide Complex' zorgt voor maar liefst 24 uur lang voor een intensieve hydratatie en optimale vochtbalans van de huid. Daarnaast ondersteunt dit rijke serum het biologische, zelfherstellende vermogen van de huid. THERME Thalasso 24h Moisturizing Body Serum is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de (zeer) droge huid. De handige sprayformule is prettig in gebruik en het serum laat de huid fluweelzacht aanvoelen, zonder vettig huidgevoel.

Meer informatie: www.therme.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief