NIEUW! THERME Rainforest

Geplaatst op: 21-09-2010

NIEUW!  THERME Rainforest

Therme Skincare neemt je voor haar nieuwe Rainforest Wereldkuur mee in de wereld van groene lianen, de roep van paradijsvogels en de zoete geur van tropische vruchten...

Verkwikt de geest

Ingrediënten uit het Amazone Regenwoud hebben een intensief hydraterende, voedende en kalmerende werking op de huid. Deze intens frisse en avontuurlijke geurbeleving verkwikt de geest als een tropische regenbui met een vleugje groene planten, bloemen en exotisch fruit en staat garant voor regelrechte ‘Jungle Beauty'!

Een tropische regenbui in je badkamer met THERME Rainforest Shower Gel

De zeepvrije en pH- neutrale formule van THERME Rainforest Shower Gel tovert het douchewater om tot een avontuurlijke en intens verkwikkende, tropische regenbui! De rijke formule bevat vitaliserende, voedende en hydraterende bestanddelen van guarana, paranoten en papaya. Voor een perfect schone, zachte, fris ruikende en optimaal verzorgde huid.

‘Jungle- scrub' met THERME Rainforest Coffee Scrub

THERME Rainforest Coffee Scrub bevat koffie, rietsuiker en hoogwaardige verzorgende oliën. Deze intensieve bodyscrub verwijdert dode huidcellen, vitaliseert de lichaamshuid en herstelt de huideigen beschermbarrière dankzij de optimaal verzorgende werking. 

‘Oerwoud- hydratatie' en verzorging met THERME Rainforest Moisturizing Oil Spray

De vochtregulerende, niet-vette THERME Rainforest Moisturizing Oil Spray biedt alles in één handige sprayformule! De intensief hydraterende samenstelling verzorgt en verbetert de stevigheid, elasticiteit en vitaliteit van de huid. De geurbeleving is fris en ‘groen' met een vleugje bloemen en tropisch fruit. 


Adviesverkoopprijzen

  • THERME Rainforest Shower Gel € 4,29/200ml
  • THERME Rainforest Coffeescrub € 9,49/250ml (leverbaar vanaf eind oktober)
  • THERME Rainforest Moisturizing Oil Spray € 6,95/125ml

Meer informatie: www.therme.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief