NIEUW! THERME Milks Bath’s

Geplaatst op: 29-09-2010

NIEUW!  THERME Milks Bath’s

In het koude en vaak gure najaar is niets zo lekker als een warm bad! Het ontspant niet alleen je spieren en vermoeide of verkleumde lichaam, maar is een weldaad voor al je zintuigen.

Zeker als je het combineert met een rijk en intensief verzorgend badproduct.

Eeuwenoude schoonheidsritueel

THERME Skincare introduceert voortdurend de meest innovatieve producten voor het eenvoudig creëren van bijzondere wellnessrituelen in de eigen badkamer. Cleopatra wist reeds dat baden in melk de huid intensief verwent, verzacht en verzorgt. Met de nieuwe Milk Bath's van THERME® Skincare kan dit eeuwenoude schoonheidsritueel nu op de meest moderne manier gewoon thuis worden genoten!

Sereen genieten met THERME Zen White Lotus Milk Bath

Nieuw in de THERME Zen White Lotus- lijn is het THERME Zen White Lotus Milk Bath. Dit is een zijdezacht poeder op basis van Rijstextract en pure Zijde, met de subtiele en ontspannende geur van de Witte Lotus. Een paar schepjes van dit heerlijk geurende poeder transformeren het badwater onmiddellijk tot een rijk en verzorgend, romig wit melkbad! Een momentje voor jezelf wordt met dit unieke badproduct synoniem voor sereen genieten!

Sensationeel zachte huid met THERME African Spa Milk Bath

THERME African Spa Milk Bath is een rijk verzorgend melkbad die de huid glad en zacht maakt. Dit exclusieve poeder lost direct op in het warme badwater en verandert het water in een zachte, rijke verzorgende badmelk. Voor pure zachtheid en de eeuwenoude Cleopatra- beleving van een verzorgend melkbad. Een warm bad met deze intensieve verzorging uit de droge en warme wildernis van Afrika heeft een sensationeel zachte huid als eindresultaat!

Exotisch badritueel met THERME Lomi Lomi Milk Bath

De nieuwe THERME® Lomi Lomi Milk Bath is een rijk verzorgend melkbad met kokos, dat de huid glad en zacht maakt. De bron van dit exotische badpoeder is terug te vinden op de prachtige Tahitiaanse eilanden, welke een oase zijn vol prachtige bloemen, vruchten, heerlijke geuren en bijbehorende schoonheidsrituelen. Een paar schepjes van dit nieuwe Milk Bath transformeren je badwater onmiddellijk tot een romig melkbad met de geur van kokosnoot en zoete Fangipanibloesem!

Adviesverkoopprijzen:

  •  THERME Zen White Lotus Milk Bath € 6,99/500ml  
  •  THERME African Spa Milk Bath € 6,99/500ml 
  •  THERME Lomi Lomi Milk Bath € 6,99/500ml 

Meer informatie: www.therme.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief