Nieuw, Spotner Crème Pen

Geplaatst op: 05-10-2011

 Nieuw, Spotner Crème Pen

Sinds kort is de nieuwe Spotner Crème Pen beschikbaar om ouderdomsvlekken en andere pigmentatie permanent te verwijderen. De nieuwe pen is een uitbreiding van het Spotner assortiment.

De verschillen

De nieuwe pen verschilt op een paar punten van de eerste Spotner Pen:

  • De nieuwe pen is gevuld met crème i.p.v. de doorzichtige vloeistof. Hierdoor kan de gebruiker beter zien wat er uit de pen komt.
  • De crème in de nieuwe pen is uitgerust met een UV filter. Deze zorgt ervoor dat er bescherming tegen het zonlicht wordt geboden.
  • Het laatste verschil van de nieuwe pen t.o.v. de eerste pen is de wijze waarop de crème uit de pen gehaald moet worden. Waar bij de eerste Spotner pen de vloeistof direct uit de stift kwam, dient nu aan de onderkant van de pen gedraaid te worden. Hierdoor wordt de crème naar boven gedrukt waardoor het uit de pen komt.

In de media

De nieuwe pen van Spotner zal ook weer zeer goed ondersteund worden door forse TV campagnes. De eerste campagne voor de nieuwe pen zal in januari 2012 zijn. De TV spot is volledig vernieuwd, en gericht op de nieuwe variant. Overigens blijven beide Spotner pennen naast elkaar bestaan. Binnenkort zal er ook meer informatie over de nieuwe pen beschikbaar zijn op www.spotner.nl.

 

Consumentenadviesprijs

  • Spotner Crème Pen  € 18,95/2ml 


Spotner Crème Pen is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de bijsluiter.
 
Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief