Nieuw: SleepSoft+, de eerste en enige oordoppen met zachte filters

Geplaatst op: 21-08-2013

Nieuw: SleepSoft+, de eerste en enige oordoppen met zachte filters

Slaapproblemen komen helaas veel voor, maar liefst dertig procent van de Nederlandse bevolking heeft hier last van. Verschillende oorzaken zijn o.a. een snurkende partner, buren die veel lawaai maken, nachtdiensten en verkeerslawaai. Slaapgebrek kan leiden tot gezondheidsproblemen en ernstige vermoeidheid.

Alpine Hearing Protection, fabrikant en specialist op het gebied van gehoorbescherming, heeft een nieuw product ontwikkeld om prettig en ongestoord mee te kunnen slapen: SleepSoft+.

Flexibel en duurzaam kunststof

SleepSoft+ oordoppen zijn de eerste en enige oordoppen op de markt met zachte filters en ideaal voor mensen die graag op hun zij slapen. Deze innovatieve AlpineAcousticFilters dempen storende geluiden, maar zorgen ervoor dat wekker, bel of een huilende baby wel hoorbaar blijven. De oordoppen zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal, een flexibele en duurzame kunststof die zich door de lichaamswarmte in enkele minuten aanpast aan de vorm van de gehoorgang. De oordoppen zijn bovendien verlengd waardoor de demping is toegenomen en het draagcomfort nog groter is. Door deze pasvorm en het zachte filter zijn de oordoppen zeer comfortabel tijdens het slapen. SleepSoft+ oordoppen zitten in een handig bewaardoosje en gaan lang mee. Voor kinderen zijn er speciale oordoppen met een kleinere pasvorm.

Goede marge voor de drogist

De oordoppen van Alpine zijn zeer geschikt voor de verkoop in de drogist en hebben een goede marge. De aantrekkelijke en luxe verpakkingen verhogen de opmerkzaamheid bij de consument. Bovendien biedt Alpine een mooie toonbankdisplay met uitleg over de producten. Heeft u ook interesse om de Alpine filteroordoppen bij u in de drogist op te nemen? Neem gerust vrijblijvend contact op met Alpine Hearing Protection via info@alpine.nl of via telefoonnummer 0346 33 33 50.


Consumentenadviesprijs

  • SleepSoft+ oordoppen € 12,95. Verkrijgbaar vanaf 1 september 2013.

 

Alpine heeft ook oordoppen voor onder andere uitgaan, klussen, motorrijden, zwemmen en vliegen.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief