Nieuw scheersysteem en wegwerpscheermesjes van Idyl Ons Huismerk

Geplaatst op: 25-06-2012

Nieuw scheersysteem en wegwerpscheermesjes van Idyl Ons Huismerk

Idyl heeft na de introductie van de Idyl scheerschuimen en -gels voor dames en heren alweer een nieuwe intro: het dames scheersysteem die inclusief navulling is en zorgt dat iedere vrouw klaar is voor de zomer van 2012.

Het design en de werkzaamheid van dit product is van hoog niveau en ziet er adembenemend en fris uit.

Wegwerpscheermesjes voor dames en heren

Naast het scheersysteem introduceert Idyl voor zowel dames als heren ook wegwerpscheermesjes. Deze mesjes zijn qua kleur afgestemd op zowel de man als de vrouw en zitten daarom in een fraaie verpakking.

Nieuwe productintroducties

Momenteel wordt er hard gewerkt aan nieuwe productintroducties. Zo staat er een volledige Idyl haarkleurlijn op stapel, komt er een 20 kruidendrank en meer. Genoeg om Idyl te blijven volgen.

Idyl Ons Huismerk

Idyl Ons Huismerk is het huismerk van onder andere D.I.O. Drogisterijen en de zelfstandige drogist. Idyl staat voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Met Idyl haalt de ondernemer een vertrouwd huismerk en alle persoonlijke verzorging in één klap in huis. Het huismerk bestaat uit minstens 450 verschillende producten. Idyl is om die reden te verkrijgen in veel verschillende productsegmenten.


Consumentenadviesprijzen

  • Idyl Dames scheersysteem € 5,99
  • Idyl Dames navulling scheersysteem € 6,99/4 stuks
  • Idyl Dames wegwerpmesjes € 1,89/5 stuks
  • Idyl Heren wegwerpmesjes  € 1,89/5 stuks

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief