Nieuw: Roter Cystiberry, behandelt en voorkomt blaasontsteking

Geplaatst op: 05-07-2013

Nieuw: Roter Cystiberry, behandelt en voorkomt blaasontsteking

Blaasontsteking is een vervelende en veelvoorkomende aandoening waar veel vrouwen wel eens last van hebben. Bekende symptomen bij een blaasontsteking zijn o.a. een branderig of pijnlijk gevoel bij het plassen, sterke drang om te plassen, troebele en sterk ruikende urine en pijn in de onderbuik of rug.

Glutenvrij en 100% vegetarisch

Met Cystiberry introduceert Roter nu een nieuw medisch hulpmiddel om urineweginfecties te voorkomen én te behandelen. Roter Cystiberry is glutenvrij, 100% vegetarisch en ook geschikt voor diabetespatiënten.

Beschermt tegen bacteriën

Cranberry-Active, de werkzame stof in dit middel, bestaat uit het extract van hele cranberry's dat beschermt tegen bacteriën die zich bij blaasontsteking in de blaaswand nestelen. Met het preparaat worden klachten zoals een branderig gevoel bij het plassen, vaak plassen en pijn in de onderbuik tegengegaan en verlicht.

Met extracten van de gehele cranberry

Cranberry's hebben een positief effect op het verloop van een blaasontsteking. In tegenstelling tot de meeste bestaande cranberryproducten, zoals cranberrysap, die gebaseerd zijn op cranberryfracties, wordt in Cystiberry van Roter het extract van de gehele cranberry gebruikt. Dit zorgt voor een effectievere aanpak van de blaasontsteking.

Roter Cystiberry: bacterieremmende werking

Cystiberry van Roter remt de groei van de E. coli bacterie en voorkomt daarmee dat de bacterie zich hecht aan de blaaswand. De werkzame stof Cranberry-Active speelt hierbij een belangrijke rol. Deze zorgt er namelijk voor dat er een filmlaagje om de bacterie wordt gelegd waardoor de hechting van de E. coli bacterie aan de cellen van de blaas, nieren en urinewegen wordt tegengegaan. Daar komt bij dat cranberry's de urine zuurder maken, dit betekent een lagere pH-waarde van de urine waardoor bacteriën niet goed gedijen.

 

Dosering en gebruiksaanwijzing

  • Roter Cystiberry is geschikt vanaf 12 jaar
  • Bij behandeling van blaasontsteking: tweemaal daags 1 capsule innemen met water voor een periode van 15 dagen.
  • Preventief: eenmaal daags een capsule gedurende 30 dagen achtereen innemen om blaasontstekingen te voorkomen. Aangeraden wordt om 3 keer per jaar een onderhoudskuur van 30 dagen te volgen. Raadpleeg altijd een arts wanneer de symptomen langer blijven duren.
  • Raadpleeg een arts voordat je Roter Cystiberry bij zwangerschap of tijdens borstvoeding gaat gebruiken.

 

Consumentenadviesprijs

 

Roter Cystiberry is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief