Nieuw PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals

Geplaatst op: 13-10-2010

Nieuw  PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals

Als je levensstijl ‘ecobewust' is en je wilt uitsluitend 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid, maar ook zeker voor je make-up, dan zijn de revolutionair nieuwe PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals niet te missen!

Meest krachtige antioxidant

Deze volledig natuurlijke, minerale foundationpoeders, zijn samengesteld met extracten van de gehele vrucht van de CoffeeBerry. Dit is wetenschappelijk bewezen de meest krachtige antioxidant van alle geteste natuurlijke antioxidanten! Deze nieuwe, 100% natuurlijke minerale foundations staan garant voor de ultieme combinatie van een perfect gave en ademende make-upbasis en... opvallende huidverbetering!

PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals

De PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals zorgen voor een puntgave make-upbasis en het optimaal verdoezelen van ongelijkmatigheden op de huid. Deze foundations zijn verkrijgbaar in 6 verschillende tinten en lijken op een poeder. Ze krijgen echter een verfijnde, zeer crèmige textuur, wanneer je de mineralen in ronddraaiende polijstbewegingen met een poederkwast op de huid aanbrengt.

Laat huid volledig ademen

De mate van dekking kan eenvoudig worden gedoseerd, door meer dan wel minder poeder aan te brengen. De 100% natuurlijke formules laten de huid volledig ademen en staan garant voor een luxueus en fluweelzacht huidgevoel. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen zoals Mica, IJzer Oxide, Titanium Dioxide en natuurlijke pigmenten.

Geen verstopte poriën

Deze samenstelling is ontwikkeld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers') die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon en deze is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren. Niet voor niets worden deze unieke foundations aanbevolen door de Amerikaanse ‘Skin Cancer Foundation'!

3 x krachtiger dan groene thee

De foundations zijn gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry -extract. Dit unieke extract, afkomstig van de koffiebes, is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry® -extract voor buitengewone anti-aging voordelen.

Hydratatie van huid

Dit wordt zichtbaar en voelbaar door een intensieve hydratatie en opheldering van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint. De minerale foundations beschermen de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling van de zon dankzij een SPF25, UVA 10 en PA+++ (PA is de aanduiding voor de mate van UVA- bescherming).

Verkoopprijs

PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals € 49,95/stuk
.

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief