Nieuw: PAVÈZ, de 100% natuurlijke verzorgingslijn voor de rijpere huid

Geplaatst op: 18-04-2011

Nieuw: PAVÈZ, de 100% natuurlijke verzorgingslijn voor de rijpere huid

Natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn steeds meer in opkomst! Nieuw op de markt is PAVÈZ, een 100% natuurlijke verzorgingslijn voor de rijpere huid.

Puur en 100% natuurlijk

PAVÈZ staat voor 100% natuurlijk en is een samenvoegsel van het Franse woord "avez", dat betekent - hebben- en de P staat voor Puur (natuurlijk), puur omdat PAVÈZ uitsluitend 100% natuurlijke actieve ingrediënten gebruikt die in harmonie zijn met onze huid. PAVÈZ-producten bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen, conserveermiddelen, paraffine of andere aardolieproducten.

Op basis van anti-verouderings eigenschappen

Voor de lijn Ageproof zijn specifieke ingrediënten geselecteerd op basis van hun anti-verouderings eigenschappen, zoals zoete amandel-, granaatappel-, hazelnootolie en hyaluronzuur. Dankzij de lichte niet vette structuur van de producten kunnen de ingrediënten binnendringen in de huid en een gunstige invloed uitoefenen op de natuurlijke processen. Op de website van PAVÈZ geven ze een overzicht van alle gebruikte cosmetica-ingrediënten, hun INCI-namen en de functies van hun producten!

Ontdek de wetenschap van de aromatherapie

PAVÈZ is een productlijn voor iedere vrouw met een volwassen huid die mooi en "natuurlijk" ouder wil worden, daarom hebben ze daarvoor een belangrijke wetenschappper in de hand genomen: Prof. Dr. Dietrich Wabner, een ervaren milieuwetenschapper en aromatherapeut. Prof. Dr. Dietrich Wabner is President van de Natural Oils Research Association (N.O.R.A.) Internationaal, München en Londen.

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie is het gebruiken van heilzame etherische oliën gewonnen uit planten en bloemen om daarmee een optimale verzorging voor de gezichtshuid te kunnen geven. Etherische oliën, ook wel essentiële oliën genoemd, zijn de belangrijkste groep chemische moleculen in planten die zorgen voor de geur van de plant. Iedere olie is weer samengesteld uit veel organische moleculen. De combinatie en de concentratie van deze moleculen bepalen de helende werking van het cosmetische product. Kortom, de ideale 100% natuurlijke huidverzorgingslijn voor de rijpere huid!

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief