Nieuw: Otrivin Zoutoplossing Plus met Eucalyptus

Geplaatst op: 04-02-2013

Nieuw: Otrivin Zoutoplossing Plus met Eucalyptus

Verstopte neus, neusverkoudheid? Otrivin heeft een nieuwe neusspray: Otrivin Zoutoplossing Plus met Eucalyptus, een neusspray die de verstopte neus binnen 3 minuten opent, verfrist en helpt bacteriën en virussen uit de neus te verwijderen.

Met hoog zoutgehalte

Zoutoplossingen met een hoge zoutconcentratie kunnen een verstopte neus openen. Otrivin Zoutoplossing Plus met Eucalyptus is een natuurlijk, ontzwellend middel en beschikt over 2,2% zout (het neusslijmvlies bevat 0,9% zout). Dit hoge zoutgehalte onttrekt overtollig vocht aan de neus, waardoor de verstopte neus weer open gaat en vrij kan ademen. De nieuwe Otrivin Zoutoplossing Plus met Eucalyptus (zonder conserveermiddel en drijfgas) opent de verstopte neus al binnen 3 minuten.

Bacteriën en virussen

Bacteriën en virussen veroorzaken een neusverkoudheid. Otrivin Zoutoplossing Plus met Eucalyptus verfrist niet alleen de neus maar verwijdert ook eventuele achtergebleven bacteriën en virussen in de neus, hierdoor wordt de kans op een nieuwe verkoudheid kleiner.

Nieuwe TV-campagne Otrivin

Door de neus ademen is vele malen gezonder dan door de mond ademen. Door de neus adem je meer en vooral schonere zuurstof in op een natuurlijke wijze, aangezien deze door de neushaartjes gefilterd wordt. Ziektekiemen blijven op deze manier ook langer op afstand. De nieuwe TV-commercial van Otrivin "Adem door je neus, adem beter", welke gedurende het verkoudheidsseizoen uitgezonden wordt, is gericht op de samenwerking tussen neus en mond tijdens een neusverkoudheid, ook de nieuwe Otrivin Zoutoplossing Plus met Eucalyptus wordt hiermee ondersteund.

 

Dosering en gebruiksaanwijzing

  • Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: maximaal 6 maal per dag 1 verstuiving in elk neusgat
  • Raadpleeg een arts of apotheker wanneer de symptomen langer aanhouden dan 10 dagen

Otrivin Zoutoplossing met Eucalyptus is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 

Meer weten over Otrivin? Ga naar www.otrivin.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief