Nieuw, Otrivin Zoutoplossing Plus, 100% natuurlijke oplossing tegen verstopte neus

Geplaatst op: 24-05-2011

Nieuw, Otrivin Zoutoplossing Plus, 100% natuurlijke oplossing tegen verstopte neus

Otrivin, het bekendste merk binnen neusverkoudheid komt met een nieuw product, Zoutoplossing Plus, een 100% natuurlijke oplossing tegen neusverstopping.

Extra hoge zoutconcentratie van 2,2%

De nieuwe Otrivin Zoutoplossing Plus in doseerspray bevat een extra hoge zoutconcentratie van 2,2%, dat is meer dan het dubbele van de zoutconcentratie in de cellen van de slijmvliezen, die slechts 0,9% zout bevatten. Hierdoor wordt de verstopte neus geopend en lost het slijm gemakkelijker op. Het nieuwe product is onderdeel van een hele vernieuwde lijn van Otrivin zoutoplossingen. De reeds bekende zoutoplossing wordt naast de geconcentreerde Zoutoplossing Plus, aangevuld met een Care variant. 

Otrivin Zoutoplossing Care

Otrivin Zoutoplossing Care is een verzorgende oplossing. Het reinigt niet alleen, maar ondersteunt tevens de genezing en verzorging van beschadigd neusslijmvlies. Het neusslijmvlies kan geïrriteerd raken en dit kan wondjes veroorzaken. De werking van Otrivin Zoutoplossing Care is te danken aan de extra toevoeging van vitamine B5 welke ervoor zorgt dat het neusslijmvlies geholpen wordt te herstellen. Otrivin Zoutoplossing Care is geschikt voor alle leeftijden, mag gebruikt worden door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en kan langere tijd gebruikt worden.

 

Dosering en gebruiksaanwijzing

Otrivin Zoutoplossing Plus

  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en voor volwassenen
  • Mag worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding
  • Het aanbevolen gebruik is 1 spray in elk neusgat volgens behoefte, maximaal 6-maal per dag
  • Kan langere tijd gebruikt worden

 

Consumentenadviesprijzen

Verkrijgbaar vanaf juni 2011.

 

Otrivin Zoutoplossing Plus en Otrivin Zoutoplossing Care zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 

Meer weten over Otrivin? Ga naar www.otrivin.nl.

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief