Nieuw: Oriflame Giordani Gold Canary Diamond Lipstick met echt diamantpoeder

Geplaatst op: 02-04-2013

Nieuw: Oriflame Giordani Gold Canary Diamond Lipstick met echt diamantpoeder

Verwen jezelf en je lippen met de nieuwste luxe Giordani Gold Canary Diamond Lipsticks van Oriflame. Deze prachtige door edelstenen geïnspireerde lipsticks zijn namelijk op basis van exclusief diamantpoeder, pure verwennerij voor je lippen!

De nieuwe Oriflame Giordani Gold Canary Diamond Lipstick is de eerste lipstick van Oriflame die verrijkt is met hoogwaardig Kanarie-diamantpoeder.

Sprankeling en glans

De kanariediamant staat bekend vanwege een adembenemende schoonheid en is één van de meest zeldzame diamanten ter wereld. Om de schittering ervan te kunnen vangen, heeft Oriflame het gelijke aan een waarde van 4327 ringen gebruikt qua diamantpoeder om deze luxe, weelderige lipsticks te produceren. Elke lipstick is verrijkt met .01 karaat echt diamantpoeder, zodat de lippen een ultieme sprankeling en dito glans krijgen.

Met Italiaanse acaciahoning

Deze luxe lipsticks bevatten een rijke, crèmige mix van actieve moisturisers en de verzorgende, huidherstellende kracht van Italiaanse acaciahoning. Deze honing staat bekend vanwege de rijke samenstelling en heerlijk zachte textuur. De honing helpt beschermen tegen de tekenen van vroegtijdige huidveroudering, door de vochtbalans van de lippen te behouden en zachte, gladde lippen te creëren. De lippen zien er mooi en verzorgd uit en zijn voorzien van een sensueel glanzende, lang houdende kleur.

Ultieme glamour voor je lippen

De nieuwe Oriflame Giordani Gold Canary Lipstick is verkrijgbaar er in acht weelderige kleuren: Champagne Nude, Stardust Petal, Crystallised Pink, Frosted Fuchsia, Shimmering Ruby, Sparkling Bordeaux, Sequin Plum en Precious Mauve.


Consumentenadviesprijs

  • Oriflame Giordani Gold Canary Diamond Lipstick € 15,00/per stuk

 

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief