Nieuw: Nivea Q10 Energy Dagcrème met Goji bes extract voor extra energie en minder rimpels

Geplaatst op: 30-11-2012

Nieuw: Nivea Q10 Energy Dagcrème met Goji bes extract voor extra energie en minder rimpels

Het verlies van energie en een vermoeide uitstraling van de huid is voor veel vrouwen huidzorg nummer één is. Met de introductie van de Q10 Energy Dagcrème biedt Nivea de perfecte oplossing!

Met anti-aging effect

De nieuwe Nivea Q10 Energy Dagcrème (verkrijgbaar vanaf februari 2013) heeft namelijk een dubbele werking: het zorgt voor een energy boost en gaat daarnaast huidveroudering tegen. Het geheim? De unieke werking van het Goji bes extract in combinatie met het huideigen co-enzym Q10! Deze bijzondere bes uit Azië is rijk aan antioxidanten en heeft uitzonderlijke energizing effecten. Q10 ondersteunt dit proces en versterkt het anti-aging effect. Rimpels worden zichtbaar minder, het zorgt voor een energieke uitstraling en de huid krijgt haar natuurlijke glans terug.

Goji bes extract

Goji bessen zijn rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten en andere voedingstoffen. De belangrijkste bestanddelen zijn echter de unieke polysachariden (koolhydraatcomplexen) in de bes. Deze polysachariden hebben een gunstig effect op de celvernieuwing. Hierdoor vertraagt het ouderdomsproces. Daarnaast stimuleert het Goji bes extract de cellulaire energieproductie.

Huideigenco-enzym Q10

Het huideigen co-enzym Q10 is een essentiële energieleverancier. Het ondersteunt de stofwisseling tussen de cellen en stimuleert daarmee het beschermings- en vernieuwingsproces. Dit verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Als antioxidant vertraagt Q10 bovendien de oxidatie van moleculen en de aanwezigheid van vrije radicalen; deze moleculen brengen schade toe aan de huidcellen en zijn daardoor de belangrijkste veroorzaker van huidveroudering.

Verbeterde formule met Creatine

Naast de introductie van Q10 Energy Dagcrème heeft Nivea haar totale Q10 lijn geoptimaliseerd door Creatine toe te voegen aan de formule die net als Q10 een cruciale rol speelt in de energiehuishouding van de cellen. Naarmate de leeftijd toeneemt, daalt de hoeveelheid Q10 en Creatine in de cellen en loopt de energieproductie terug. De cellen functioneren niet meer optimaal, met als gevolg dat de huid veroudert. Door extra Q10 en Creatine op de huid aan te brengen, neemt de hoeveelheid van deze stoffen in de huidcellen toe en gaat de energieproductie weer omhoog.

De complete Nivea Q10 productlijn

De complete Nivea Q10 productlijn bestaat uit een Dagcrème, Dagcrème lichte textuur, Gekleurde Dagcrème, Serum, Nachtcrème, Oogcontourcrème en een Oogroller.


Consumentenadviesprijzen

  • Nivea Q10 Energy Dagcrème  € 14,23/50 ml (verkrijgbaar vanaf februari 2013)
  • Nivea Q10 Dagcrème  € 14,99/50 ml
  • Nivea Q10 Dagcrème lichte textuur € 14,99/50 ml
  • Nivea Q10 Gekleurde Dagcrème  € 14,23/50 ml
  • Nivea Q10 Nachtcrème € 15,99/50 ml
  • Nivea Q10 Serum € 14,23/30 ml
  • Nivea Q10 Oogcontourcrème € 14,23/15 ml
  • Nivea Q10 Oogroller  € 14,23/10 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief