Nieuw, Nivea Pure & Natural herstellende nachtcrème

Geplaatst op: 11-01-2012

Nieuw, Nivea Pure & Natural  herstellende nachtcrème

Nivea komt eind deze maand met de nieuwe herstellende nachtcrème voor de normale huid van de Pure & Natural-range die eind 2010 werd gelanceerd.

Nivea blijft hiermee inspelen op de steeds groter wordende vraag naar natuurlijke verzorgingsproducten.

Voedt, hersteld en beschermd

De nieuwe Nivea Visage Pure & Natural herstellende nachtcrème normale huid is geschikt voor de normale huid, door de hoge mate van hydraterende ingrediënten is het ook te gebruiken voor de gevoelige huid. De nachtcrème voedt de huid zodat deze herstelt van de dagelijkse invloeden en in de ochtend soepeler, beter uitgerust en beschermd is voor het begin van een nieuwe dag.

Zonder parabenen, siliconen en kleustoffen

De Pure & Natural-lijn bestaan voor 95% uit natuurlijke ingrediënten zoals biologische Arganolie, biologische Aloë Vera en mineralen die de conditie van de huid in goede staat houden en bevatten geen siliconen, parabenen en kleurstoffen.

Het belang van een goede nachtcrème

Terwijl we slapen, herstelt ons lichaam van de dag, gedurende de dag wordt de huid namelijk blootgesteld aan een hoop negatieve invloeden, zoals UV-licht, luchtverontreinigende stoffen en spanningen of stress. Dit draagt bij aan het ontstaan van vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken. Tijdens de nacht gaat de bloedtoevoer naar de huid sneller wat ervoor zorgt dat huidverzorgingsproducten meer effect hebben om opgenomen te worden.

Met biologische Arganolie en Aloë Vera

De twee belangrijkste biologische ingrediënten in de nachtcrème zijn Arganolie en Aloë Vera. Arganolie wordt al eeuwenlang als ultiem beautyproduct gebruikt door Berbervrouwen in Marokko. Arganolie bevat Vitamine E, wat bekend staat om zijn bescherming tegen vrije radicalen die onder andere verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige huidveroudering. Bovendien is het rijk aan vetzuren die de natuurlijke barrière van de huid beschermen. De Aloë Vera in de crème heeft een extreem hydraterend effect, heeft krachtige helende eigenschappen en ondersteunt de celvernieuwing.


Consumentenadviesprijs

  • Nivea Pure & Natural herstellende nachtcrème € 8,99/50 ml

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief