Nieuw: Mousse Concealers met zuivere, minerale ingrediënten

Geplaatst op: 18-04-2013

Nieuw: Mousse Concealers met zuivere, minerale ingrediënten

Ben je op zoek naar een corrigerende, verzorgende en 100% natuurlijke concealer? beMineral heeft nu nieuwe Mousse Concealers met de zuivere, minerale ingrediënten mica, ijzeroxide en titaniumdioxide in combinatie met natuurlijke minerale pigmenten die oneffenheden en huidverkleuringen perfect dekt en camoufleert.

De beMineral Mousse Concealers zijn vrij van water en zijn, naast de minerale ingrediënten en pigmenten, aangevuld met intensief verzorgende en hydraterende werkstoffen zoals karitéboter (sheabutter), jojoba olie, bijenwas en vitamine E.

Geschikt voor na de foundation

De beMineral Mousse Concealers zijn gewichtsloos en aangenaam zacht en comfortabel aan te brengen. In tegenstelling tot veel andere concealers, worden ze echter ná het aanbrengen van de foundation aangebracht en kunnen tevens desgewenst als een "all over foundation" op het gehele gezicht worden gebruikt voor de perfecte, camouflerende, hydraterende én verzorgende kleurcorrectie van de teint.

Drie natuurlijke tinten

De nieuwe vederlichte 100% natuurlijke Mousse Concealers van be Mineral zijn verkrijgbaar in drie natuurlijke tinten: Light (voor de lichte tot zeer lichte huid), Fair (voor de lichte huid) en Medium (voor de medium tot getinte huid).

 

Consumentenadviesprijs

  • beMineral Mousse Concealer € 33,95/30 ml

 

De minerale make-upproducten van beMineral worden exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.

Meer informatie: www.bemineral.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief