NIEUW! Mineral Body Masks van Piroche Cosmétiques!

Geplaatst op: 19-11-2010

NIEUW!  Mineral Body Masks van Piroche Cosmétiques!

Het nieuwe ‘Natural Spa Concept' van Piroches Cosmétiques bestaat een lijn met Mineral Body Masks op basis van uitsluitend 100% natuurzuivere mineralen (oligo- elementen) en effectieve dermo- functionele bestanddelen.

Effectieve combinatie

Deze rijke bodymaskers zijn bedoeld voor professioneel gebruik en vormen een effectieve combinatie tussen wellness en een krachtige anti-aging behandeling, ‘vochtboost' en rijke voeding voor lichaamshuid. De formules zijn volledig vrij van parabenen, PEG's, paraffine, parfums, kleurstoffen, dierlijke bestanddelen, minerale oliën en genetisch gemanipuleerde grondstoffen.

Zuivere mineralen, de oerkracht van Moeder Natuur!

De 4 Mineral Body Masks van Piroches Cosmétiques hebben natuurlijke klei als belangrijkste basis. Deze intensief regenererende werkstof is zeer rijk aan oligo- elementen. Oligo- elementen , ook wel ‘sporenelementen' genoemd, zijn mineralen die slechts in zeer kleine hoeveelheden in het lichaam voorkomen. Een goede balans hiervan in het lichaam (en in de huid) is essentieel voor een goede gezondheid.

Een 100% natuurlijke, multizintuiglijke SPA- beleving

De Mineral Body Masks van Piroches Cosmétiques voegen een hoog gehalte oligo- elementen toe aan de huid. De rijke bodymaskers met een romige textuur zorgen voor een zijdezachte huid en herstellen de balans van de stofwisseling. Dankzij de kleibasis hebben de formules een intensief reinigende en absorberende werking op de huid (‘detox-effect'). Het hoge gehalte aan silicium (kiezelzuur), een belangrijke bouwstof voor het bindweefsel, zorgt voor een opvallend strakkere en stevigere lichaamshuid.

Zuivere etherische oliën

Dankzij de toevoeging van zuivere etherische oliën, staan de bodymaskers garant voor een multizintuiglijke SPA- beleving! Al naar gelang het gewenste of beoogde effect, biedt Piroche Cosmétiques een keuze uit 4 verschillende Mineral Body Masks.

Intensieve reiniging én zuivering met Mineral Body Mask ‘Cydonia'

Voor een diepgaande reiniging én zuivering van de lichaamshuid is er het Mineral Body Mask ‘Cydonia'. Dit bodymasker is zeer rijk aan de mineralen calcium en silicium. De huid wordt diepgaand gereinigd en dit masker verfijnt de huidstructuur. De toegevoegde natuurlijke oliën van bernagie en zoete amandel en essentiële oliën van lavendel, geranium en salie reguleren de talgproductie en zuiveren de lichaamshuid op een effectieve wijze.

Zichtbare en voelbare versteviging dankzij Mineral Body Mask ‘Tilia'

Mineral Body Mask ‘Tilia' is een intensief verstevigend bodymasker, rijk aan de mineralen natrium, magnesium en kalium. Deze mineralencombinatie herstelt de elektrolytenbalans van de huid. Het verbetert daarmee de veerkracht (tonus) en stevigheid van de lichaamshuid op een direct zichtbare én voelbare wijze. De toegevoegde essentiële olie van lavendel werkt ontgiftend, reinigend en verzachtend en Petit grain heeft antibacteriële, verfrissende en opwekkende eigenschappen.

Kalmering, verzachting en een betere weerstand met Mineral Body Mask ‘Rosa'

Een gevoelige huid vraagt om een zachte en kalmerende behandeling. Mineral Body Mask ‘Rosa' op basis van Kaolin (witte klei) en essentiële Damaskus rozenolie verzacht huidirritaties, kalmeert de lichaamshuid en verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid. De toegevoegde werkstof ‘EpiCalmin' is een unieke mix, bestaande uit Aziatische kruiden, die het natuurlijke evenwicht van de lichaamshuid herstellen, een voortijdige huidveroudering tegengaan en die het vochtgehalte van de huid weer optimaal op peil brengen.

Rijke voeding dankzij Mineral Body Mask ‘Vulcanus'

Een lichaamshuid die goed gevoed is, ziet er stralend, veerkrachtig, gezond en mooi uit! Mineral Body Mask ‘Vulcanus' is gebaseerd op vulkanische klei dat van nature zeer rijk is aan hydraterende en voedende werkstoffen. Omdat deze kleisoort ook rijk is aan zwavel, heeft dit masker tevens een herstellende werking bij een schilferige- of zeer droge huid. De toegevoegde natuurlijke jojoba olie, shoreaboter en wilde mangoboter hebben een intensief vochtregulerende werking en zorgen voor een fluweelzachte en soepele lichaamshuid. De toegevoegde natuurlijke vitamine E en essentiële olie van salie hebben krachtige antioxidant eigenschappen.

 

Verkoopprijzen

  • Body Mask Cydonia, Tilia en Vulcanus € 54,00/stuk
  • Body Mask Rosa € 63,00

Meer informatie: www.piloucosmetics.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief