Nieuw! MARBERT Daily Care Day & Night Cream

Geplaatst op: 07-05-2010

MARBERT introduceert met ‘Daily Care Day & Night Cream haar nieuwe producten op basis van het exclusieve ‘TriProtect'- werkstofcomplex. Hiermee is de huid de gehele dag optimaal beschermd. Dit unieke ingrediënt werkt tevens vochtregulerend, intensief regenererend en kalmeert door stress veroorzaakte huidverschijnselen. Daily Care Day & Night Cream is verkrijgbaar in een formule voor de normale/gemengde huid en een formule speciaal voor de droge huid.

Het door MARBERT Germany ontwikkelde werkstofcomplex ‘TriProtect' werkt op drie niveaus: de antioxidanten Q10 en vitamine C beschermen de huid tegen vrije radicalen, die een voortijdige huidveroudering kunnen veroorzaken. Tocopherol, een natuurlijk gewonnen vitamine E, beschermt de huidcellen. De formule zorgt er tevens voor dat de elasticiteit en stevigheid van de huid, ondanks milieustress, optimaal behouden blijven.

MARBERT Daily Care Day & Night Cream voor de normale/gemengde huid

MARBERT Daily Care Day & Night Cream voor de normale/gemengde huidDe normale en gemengde huid vragen om een specifieke verzorging. Bij deze huidtypes is het bijzonder belangrijk dat de huid intensief van vocht wordt voorzien en tegen milieu-invloeden wordt beschermd. De intensieve basisverzorging MARBERT Daily Care Day & Night Cream voor de normale/gemengde huid bevat, naast het ‘Triprotect'- werkstofcomplex, tevens het ingrediënt DryFlo®. Dit is een natuurlijk gewonnen polymeer dat zorgt voor een zachte, matte finish. Hierdoor is MARBERT Daily Care Day & Night Cream voor normale en gemengde huid ook uitstekend geschikt als make-upbasis. De huidverdraagzaamheid werd in dermatologische tests bevestigd en de formule is niet-comedogeen.

Rijk aan plantaardige werkstoffen en hyaluronzuur

MARBERT Daily Care Day & Night Cream voor de normale/gemengde huid bevat tevens plantaardige extracten uit sojaolie. Deze zorgen voor een soepel en zacht huidgevoel, gaan huidveroudering tegen en stimuleren de collageensynthese. De toegevoegde vitamine A werkt ondersteunend op de celdeling, regenereert en versterkt het huideigen herstelvermogen. Hyaluronzuur verzorgt de huid intensief met vocht, terwijl hamamelis- extract de huid kalmeert en ontstekingsremmend werkt. De uit suiker gewonnen werkstof Glycofilm beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden en rijstzemelolie voorkomt vochtverlies. Het resultaat? De huid wordt de gehele dag van voldoende vocht voorzien. Haar verschijning wordt duidelijk verbeterd en ziet er fris en glad uit. Bij regelmatig gebruik worden fijne lijntjes en rimpeltjes beduidend minder zichtbaar.

MARBERT Daily Care Day & Night Cream voor de droge huid

Niet alleen in de winter hebben veel mensen last van een extreem droge huid die vaak trekkerig aanvoelt. Klimatologische condities kunnen de oorzaak zijn, net als stress en hormoonschommelingen. In de winter versterken droge verwarmingslucht en kou het probleem. Meestal wordt daarbij ook de huidbarrière beschadigd, waardoor vreemde stoffen gemakkelijk kunnen binnendringen. MARBERT heeft met Daily Care Day & Night Cream voor de droge huid een oplossing gevonden, die de huid door het exclusieve werkstofcomplex ‘TriProtect' beschermt, direct intensieve verzorging biedt en die de huid weer in balans brengt. De droge huid wordt gekalmeerd en van voldoende vocht voorzien. Zij ziet er vitaler en gladder uit. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden verzacht en roodheid verdwijnt. MARBERT Daily Care Day & Night Cream voor de droge huid wordt direct door de huid opgenomen en is uitstekend geschikt als make-upbasis. De huidverdraagzaamheid werd in dermatologische tests bevestigd en de formule is niet-comedogeen.

Intensieve vochtverzorging en bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden

De aan MARBERT Daily Care Day & Night Cream voor de droge huid toegevoegde plantaardige werkstof Yofco Mas uit sojaolie is intensief vochtregulerend, versterkt de huideigen lipiden en maakt de huid daardoor opvallend glad en soepel. Het toegevoegde hyaluronzuur verzorgt de huid intensief met vocht en de uit suiker gewonnen werkstof Glycofilm beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden. Fijne lijntjes en rimpeltjes verdwijnen optisch door de toegevoegde werkstof Micro-Powder. Dit is een zijdeachtig, transparant poeder, dat als het ware een ‘soft focus'- werking heeft en dat tevens voor een bijzonder zacht en soepel huidgevoel zorgt. Het resultaat? De droge huid wordt de gehele dag voldoende van vocht voorzien en voelt comfortabel en soepel aan. Fijne lijntjes en droogterimpeltjes worden zichtbaar verminderd. De huid lijkt frisser en ziet er opvallend gladder uit!

 

Meer informatie: www.marbert.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief