Nieuw: MAC Veluxe Pearlfusion Shadow, voor een sprankelende oogopslag!

Geplaatst op: 14-08-2013

Nieuw: MAC Veluxe Pearlfusion Shadow, voor een sprankelende oogopslag!

Eindelijk is het dan zover, deze week introduceert MAC haar nieuwste collectie oogschaduw: Veluxe Pearlfusion Shadow. Een veelzijdig en lichtgewicht satijnzachte oogschaduw die moeiteloos over je huid glijdt, verpakt in een mooi zwart doosje met vijf aanvullende tinten die perfect onderling te blenden zijn.

Je kunt kiezen uit maar liefs zes prachtige palets, elk met vijf intens gepigmenteerde kleuren oogschaduw.

Voor opvallende effecten

De nieuwe Veluxe Pearlfusion Shadow van MAC heeft twee opvallende effecten: wanneer je deze nat aanbrengt krijg je een super intense kleur met een schitterende metallic glans. Breng je deze droog aan dan zorgt de oogschaduw voor een mooie, heldere dekking met een zachte, sprankelende finish! De zes paletten en tinten zijn oneindig met elkaar te mengen: van een zachte look voor overdag tot een opvallende, sprankelende en intense look voor de avond.

Zes kleurpaletten

Je kunt kiezen uit de volgende zes verschillende kleurpaletten: Pinkluxe, Blueluxe, Pastelluxe, Greenluxe, Smokeluxe en Brownluxe. Wil je je oogschaduw perfect aanbrengen? Gebruik dan de professionele 275 Medium Angled Shading Brush van MAC, een borsteltje met zachte, soepele buigzame haartjes en een volle, hoekige vorm die de oogschaduw goed verdeelt en waarmee je het mooi en egaal aanbrengt.

 

Consuemtenadviesprijzen

  • MAC Veluxe Pearlfusion Shadow  € 38,00
  • MAC Brush 275 Medium Angled Shading Brush € 27,00

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief