Nieuw: LevelX Drugstest

Geplaatst op: 15-12-2011

Nieuw: LevelX Drugstest

Tegenwoordig is drugsgebruik onder jongeren heel gewoon. Het gebruik van allerlei soorten geestverruimende middelen stijgt flink door naar 40% onder jongeren van 18 jaar en ouder.

Veel ouders maken zich zorgen over deze trend en zouden daar graag eens met hun kinderen openhartig over willen praten. Met de LevelX Multi Speeksel Drugstest van Testjezelf.nu kan dit beladen onderwerp thuis eenvoudig bespreekbaar worden gemaakt.

Maak het bespreekbaar

Veel jongeren zien het gebruik van drugs als een onschuldige gewoonte. Het roken van wiet geeft immers een prettig gevoel en maakt spontaner. Een jointje op zijn tijd kan dus beslist geen kwaad. Een geheel andere situatie ontstaat wanneer kinderen frequenter gaan gebruiken of door groepsdruk of als experiment overstappen op harddrugs. Dit kan leiden tot verminderde prestaties op school, agressief gedrag en het zich afzetten tegen het ouderlijk gezag. Ouders vangen deze signalen meestal niet op, omdat dit gedrag bij veel puberende kinderen voorkomt. Daardoor blijft een beginnende of gevorderde drugsverslaving onopgemerkt en blijft noodzakelijke hulp uit. Met de LevelX Multi Speeksel Drugstest kan dit beladen onderwerp thuis eenvoudig bespreekbaar worden gemaakt.

Geef vertrouwen

Ouders hoeven niet direct hun kinderen te testen met de LevelX Multi Speeksel Drugstest. Het kan ook beschouwd worden als een goed hulpmiddel om met kinderen in gesprek te komen over drugs en drugsgebruik. Laat uw kinderen in ieder geval weten dat u ze vertrouwt, maar de drugs niet. Uit ervaring blijkt dat deze aanpak meestal succes heeft. De LevelX Multi Speeksel Drugstest is dan aanleiding tot een openhartig gesprek tussen ouders en hun kinderen waarin afspraken gemaakt kunnen worden over drugs en drugsgebruik. En... weet dat bij frequent gebruik de drug spreekt en niet het kind.

Makkelijk, snel, betrouwbaar en hygiënisch

LevelX is een Multi Speeksel Drugstest die het gebruik van amfetamine, cocaïne, metamfetamine, morfine, heroïne, marihuana en hasj kan aantonen. De speekselopname is geheel geïntegreerd in de test zodat het afnemen makkelijk, snel, betrouwbaar en hygiënisch verloopt. De Multi Speeksel Drugstest geeft per drugssoort aan of er wel of niet is gebruikt waarbij de controlelijn aangeeft dat het apparaat goed functioneert. Inmiddels wordt de Multi Speeksel Drugstest toegepast door professionele instituten, hulpverleners, inrichtingen en beveiligingsorganisaties en is nu ook geschikt gemaakt voor thuisgebruik.

Prijs en verkrijgbaarheid

De LevelX Multi Speeksel Drugstest is een effectief instrument om ouders met hun kinderen in gesprek te laten komen over drugs en drugsgebruik of om het gebruik van deze middelen aan te tonen. Het is voor € 13,50 te koop via www.testjezelf.nu. Binnenkort zal de speekseltest ook te koop zijn bij o.a. de drogist en apotheek. Meer informatie over het product, maar ook over drugs en drugsgebruik is te vinden op www.levelx.nl.

 

LevelX Multi Speeksel Drugstest is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Zowel de naam als de uitingen van de LevelX Multi Speeksel Drugstest verpakking van Testjezelf.nu zijn ontworpen door XJC Reclame en Productie uit Apeldoorn.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief