Nieuw: Labello Repair & Beauty, intensieve verzorging met natuurlijke kleur en glans

Geplaatst op: 16-07-2012

Nieuw: Labello Repair & Beauty, intensieve verzorging met natuurlijke kleur en glans

Labello introduceert de nieuwe Labello Repair & Beauty, een 2-in-1 stick met een intensieve verzorging die uniek is door de combinatie van twee lagen en niet alleen de lippen verzorgen, herstellen en beschermen maar ze ook een natuurlijke kleur en glans geeft!

Tweekleurig met heerlijke geur

De binnenste witte laag van de nieuwe Labello Repair & Beauty bevat hydraterende ingrediënten, zoals Dexpanthenol, Hydra IQ, Menthol en Vitamine E, die de lippen herstellen en ze tegen uitdroging beschermen. De licht roze buitenlaag accentueert de natuurlijke kleur van de lippen en geeft deze een mooie, gezonde en stralende glans. De geur bestaat uit een combinatie van roos, jasmijn en een vleugje citrus en vanille.

Met herstellende werking

Door de combinatie van ingrediënten die zowel verzorgen als beschermen, heeft de nieuwe Labello Repair & Beauty een herstellende werking. Zo heractiveert het ingrediënt Dexpanthenol de celregeneratie doordat het doordringt in de huid waar het wordt omgezet in Vitamine B5. Dit bevordert de energietoevoer naar de cellen, zodat het de vorming van nieuwe huidcellen versnelt. Menthol zorgt voor een fijn verkoelend en licht tintelend effect.

Hydra IQ en vitamine E

Aan de Labello Repair & Beauty is ook het ingrediënt Hydra IQ toegevoegd die de waterkanaaltjes stimuleert zodat het vocht beter van cel naar cel kan worden getransporteerd. Vitamine E helpt tot slot de vochtbalans in de huid van de lippen op peil te houden. Hierdoor ontstaat er een intensieve hydratatie waardoor de lippen zacht en soepel aanvoelen.


Consumentenadviesprijs

  • Labello Repair & Beauty € 2,99. Verkrijgbaar vanaf eind juli 2012.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief