Nieuw: Kneipp Doucheolie Amandel-Argan voor een heerlijke zachte huid!

Geplaatst op: 17-12-2012

Nieuw: Kneipp Doucheolie Amandel-Argan voor een heerlijke zachte huid!

Kneipp heeft een nieuwe intensief verzorgende zeepvrije doucheolie met maar liefst 70% natuurlijk verzorgende oliën: amandelolie, arganolie en zonnebloemolie. Pure verwennerij voor je huid!

Met arganolie en amandelolie

Deze nieuwe licht schuimende zacht geurende doucheolie Amandel-Argan van Kneipp voedt, hydrateert, versterkt en verzorgt de huid dankzij de beroemde arganolie (ook wel 'het Marokkaanse goud' genoemd) en amandelolie. Arganolie, bekend om het verzorgende karakter en hoog gehalte natuurlijke vitamine E, gaat uitdroging en rimpelvorming tegen en amandelolie, met vitamine A en E, werkt intensief beschermend en verzachtend. De perfecte combinatie voor een zachte huid!

Zonder conserveringsmiddelen, niet getest op dieren

De nieuwe doucheolie van Kneipp is heel puur van samenstelling en bevat geen conserveringsmiddelen (waaronder parabenen), kleurstoffen, siliconen, zeep of uv-filters. Om deze reden zit deze doucheolie niet in een transparante verpakking (zoals andere doucheoliën). Alle producten van Kneipp zijn niet getest op dieren en succesvol dermatologisch getest voor alle huidtypen, ook voor de droge en gevoelige huid.

 

Consumentenadviesprijs

  • Kneipp Doucheolie Amandel-Argan  € 5,49/200 ml. Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en vanaf eind januari ook bij alle drogisterijen in Nederland.

 

Spoel na gebruik douche of bad goed na om uitglijden te voorkomen.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief