KidsClin Eczeem bij eczeem en jeukende huidirritatie

Geplaatst op: 18-03-2011

KidsClin Eczeem bij eczeem en jeukende huidirritatie

Zo’n 20% van de kinderen heeft last van eczeem. Dit uit zich in rode, schilferige plekken op de huid en hinderlijke jeuk.

Verkoelend schuim

Speciaal voor deze kinderen is er KidsClin Eczeem SkinMousse: een verkoelend en voor kinderen heel leuk schuim dat eczeem (en andere vormen van jeukende huidirritatie) effectief behandelt. Het verzorgt de huid, geeft onmiddellijk verlichting van de jeuk en helpt infecties en littekens te voorkomen.

Geen infecties en littekens

KidsClin Eczeem bevordert de hydratatie van de huid en verbetert haar barrière, zodat de eczeemklachten afnemen en de aanleiding tot krabben vermindert. Ontstaan er toch krabwondjes, dan helpt KidsClin Eczeem infecties te voorkomen. Het bevat namelijk het gepatenteerde 2QR-complex, afkomstig van de Aloë barbadensis plant (Aloë vera), dat het hechten en nestelen van bacteriën in de beschadigde huid blokkeert. Een effectieve bescherming: zonder bacteriën geen infecties en zonder infecties geen littekens.

Trekt snel in en is niet vet

Naast de effectieve aanpak van de problemen, heeft KidsClin Eczeem meer voordelen. Zo trekt het lichte schuim snel in en voelt het niet vettig aan. Niet alleen vinden kinderen dit heel plezierig, ook zorgt dit ervoor dat er geen vlekken in de kleding achterblijven. De mousse is bovendien PH-huidneutraal en bevat geen hormonen. En… kinderen vinden de structuur van KidsClin Eczeem – een licht en luchtig schuim –gewoon erg leuk!

Zusje van KidsClin Waterpokken

KidsClin Eczeem is het zusje van KidsClin Waterpokken – het innovatieve product voor de behandeling van waterpokken dat in 2008 met succes werd geïntroduceerd onder de naam PoxClin. Het waterpokkenvirus is vooral in de maanden maart tot en met juli actief. In dit ‘waterpokkenhoogseizoen’ komen waterpokken vier- tot vijfmaal vaker voor dan in andere maanden van het jaar.

 

KidsClin Eczeem is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief