Nieuw in Nederland: Oscar & Babette

Geplaatst op: 05-09-2011

Nieuw in Nederland: Oscar & Babette

Nieuw van Nederlandse bodem is het nieuwe Lifestyle- & Wellness label Oscar & Babette, producten met een onmiskenbaar Engelse en nostalgische uitstraling.

Inspiratiebron

Het staat qua merk ‘For a Joyful Way of Living', oftewel genieten van alle dingen die het leven leuk maken. Geïnspireerd op het daadwerkelijk bestaande, heerlijke vrije en ‘' groene' buitenleven van de eigenaren van de twee ruwharige teckels Oscar en Babette (die de inspiratie vormden voor het logo én de merknaam), ontstond een met veel zorg, aandacht en vooral liefde ontwikkeld assortiment van unieke Lifestyle- en deels Wellness- producten.

Basisidee voor productlijn

Het branden van kaarsen en het lekker laten ruiken van het huis horen ook bij de Oscar & Babette - manier van ‘mindful' en plezierig leven. Tot het moment dat de eigenaren van de teckels Oscar en Babette er achter kwamen, dat dit niet zo'n onschuldige gewoonte is als ze aanvankelijk dachten! In steeds meer redactionele artikelen wordt gewezen op de schadelijke stoffen die vrijkomen bij het branden van traditionele geurkaarsen op basis van paraffinewas. Dat kan en moest dus anders en aldus ontstond het basisidee voor een eigen productlijn van het nieuwe Lifestyle- & Wellness merk Oscar & Babette.

Gevoel van ‘ Wellness'

Wellness is de laatste jaren mateloos populair. We doen van alles om ons gevoel van welbevinden en levenskwaliteit te verhogen. Een verfijnde geur en aangename atmosfeer in je leefomgeving vormen echter ook een belangrijk onderdeel van het totale gevoel van ‘ Wellness'. Voor Oscar & Babette ontwikkelden ze daarom hoogwaardige, op het eerste gezicht Lifestyle- producten, die op een gezonde en verantwoorde wijze zorgen voor een verrijking van je gevoel van welverdiende Wellness!

Natuurlijke producten

Omdat ze voor Oscar & Babette qua merkidentiteit veel waarde hechten aan natuurlijke (daar waar mogelijk biologische) producten, zijn ze op zoek gegaan naar passende alternatieven voor het creëren van een gezellige sfeer en een plezierige geur in huis. Het assortiment van de Oscar & Babette ‘Joyful Natural Home Aromatherapy Collection' bestaat onder meer uit stijlvolle sfeermakers (Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen en Aromatherapie Mood Mists), die ervoor zorgen dat het binnenshuis aangenaam vertoeven is en verfijnd ruikt op een natuurzuivere en vooral heel pure manier.

'Eco- Chic'

De producten van Oscar & Babette zijn met veel zorg en aandacht bedacht, samengesteld en vervolgens volledig op maat voor hun geproduceerd. Ze houden van 'Eco-Chic', oftewel van mooie producten die echter met gepast respect voor mens, dier én ons milieu zijn ontwikkeld. Heel bewust kiezen ze voor natuurzuivere, daar waar mogelijk (gecertificeerd) biologische, maar sowieso biologisch afbreekbare ingrediënten. De producten bevinden zich in recyclebare verpakkingen en ook tijdens het verzenden ervan, kiezen ze o.a. voor vulmateriaal (op basis van maïszetmeel) dat het milieu niet onnodig belast.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief