Nieuw in Nederland: Rubis, de beste staalwaren ter wereld

Geplaatst op: 11-03-2011

Nieuw in Nederland: Rubis, de beste staalwaren ter wereld

Vanaf februari 2011 lanceerde Ilmo het Zwitserse merk Rubis op de Nederlandse markt als waardevolle aanvulling op het huidige aanbod van beauty tools in Nederland.

Een unieke mengeling

Zwitserse kwaliteit, het internationaal bekroonde ontwerp, de passie en de durf om continu te innoveren, is de unieke mengeling van het premium merk Rubis. De producten van Rubis zijn absoluut, overduidelijk, onvergelijkbaar de beste staalwaren ter wereld qua materiaal, design en precisie!

Traditioneel vakmanschap, met de hand gemaakt

De buitengewone Zwitserse precisie van de producten van Rubis is 60 jaar geleden ontstaan met de ontwikkeling van technische pincetten voor de Zwitserse horloge-industrie. Vandaag de dag wordt deze knowhow gebruikt voor beauty tools. In de fabriek in Zwitserland wordt gewerkt met traditioneel vakmanschap. Elk pincet wordt met de hand gemaakt, volgens een 45-stappen kwaliteitscontrole en wordt tot in de perfectie voltooid. Rubis betekent meer dan kwaliteit en precisie: de naam is ook synoniem voor het opmerkelijke ontwerp en is bekroond met talrijke awards!

Maximale levensduur zonder verlies van functie

Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit: ze zijn ontworpen voor een maximale levensduur zonder verlies van functie. Het assortiment van Rubis bestaat uit pincetten, nagelschaartjes, nagelknippers en glasvijlen gepresenteerd op een luxe display. De pincetten zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren inclusief een geheel nieuw product: de technische pincet, speciaal voor de gevoelige huid. Alle pincetten sluiten perfect zodat zelfs de kleinste haartjes verwijderd worden. De schaartjes en knippers hebben een uniek en elegant design dat zorgt voor extra gebruiksgemak.

 

Verkoopprijzen

  • De prijzen van de producten variëren van € 14,95 tot € 29,95.

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief