Nieuw in Nederland: Nooit meer een droge huid dankzij Decubal!

Geplaatst op: 02-02-2010

Nieuw in Nederland: Nooit meer een droge huid dankzij Decubal!

Maar liefst ruim 3 miljoen Nederlanders hebben aanleg voor een droge huid. Nu is er echter goed nieuws! Nooit meer een droge huid is vanaf nu daadwerkelijk voor iedereen mogelijk.

Marktleider in Denemarken

Decubal is op het gebied van verzorgingproducten voor de droge huid marktleider in Denemarken, met een spraakmakende historie van meer dan 35 jaar. De productlijn is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Op de vraag of Decubal daadwerkelijk de problemen van een droge huid kan oplossen, gaf maar liefst 88% van de ondervraagden de producten een score van 8 tot 10 (op een schaal van 10)!

De complete lijn van decubal

Wat is en hoe ontstaat een droge huid?

Een huid die gezond is, bevat voldoende vocht en is goed in staat om zelf lipiden (huideigen oliën) aan te maken om gezond, soepel en elastisch te blijven. Externe invloeden zoals kou, wind en zon kunnen de huid uitdrogen. Hetzelfde geldt voor verwarming, airco, roken, veelvuldig gebruik van zeep, te weinig water drinken of verkeerde eetgewoontes. Wanneer de hoeveelheid huideigen lipiden hierdoor afneemt, wordt de huid gemakkelijker doorlaatbaar voor water en wordt de vochtbalans in de huid verstoord. Het gevolg? De huid droogt uit, wordt daardoor gevoelig, voelt oncomfortabel aan en veroudert bovendien sneller!

Decubal, intelligente huidverzorging op basis van huideigen lipiden

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft een droge huid in plaats van vocht de meeste behoefte aan lipiden. Decubal is de enige gespecialiseerde productlijn voor de droge huid die huideigen lipiden bevat. Deze intelligente huidverzorging is ontwikkeld door experts. Decubal werkt samen met de huid en helpt effectief op een natuurlijke wijze. De producten op basis van huideigen lipiden vullen de tekorten direct aan en stimuleren de huid tevens om zelf weer lipiden aan te maken. Dankzij de unieke mix van huideigen lipiden verzorgt en verzacht Decubal de huid zowel aan de oppervlakte als diep van binnen.

De natuurlijke huidbarrière wordt op die manier versterkt en de huid voelt weer comfortabel, soepel en elastisch aan.

12 effectieve producten

Decubal biedt een complete lijn, bestaande uit 12 effectieve producten, waarmee de droge huid van top tot teen intensief kan worden verzorgd. Naast speciale formules voor een zijdezachte reiniging, voeding en hydratatie van de gezichtshuid, zijn er bodyproducten waaronder een badolie, bodylotion, handcrème en bodyolie. Speciaal voor de droge hoofdhuid is er een milde shampoo en een unieke hoofdhuidkuur. Nooit meer een droge huid is vanaf nu voor iedereen weggelegd dankzij Decubal!

Mild en parfumvrij, geschikt voor het hele gezin

De producten van Decubal voor de droge huid zijn geschikt voor het gehele gezin. Decubal gebruikt alleen ingrediënten die geen irriterende werking hebben. Alle formules zijn bovendien volledig vrij van parabenen en parfums. De producten zijn dusdanig mild, dat deze zelfs voor baby’s kunnen worden gebruikt.

Decubal is…

  • ontwikkeld door experts voor de droge huid
  • volledig vrij van parabenen en parfum
  • zeer mild voor zelfs de meest gevoelige huid
  • geschikt voor het hele gezin
  • aanbevolen door dermatologen en huidspecialisten
  • prettig in gebruik en trekt snel in de huid
  • intensief hydraterend, voedend en verzachtend voor de huid
  • bewezen effectief middels klinische studies!

Een frisse start van het nieuwe jaar met Decubal Gezichtsreiniger (€ 9,99/150ml)

De basis van een gezonde huid is een schone huid. Voor een frisse start van het nieuwe jaar (en van elke nieuwe dag!) biedt Decubal met de Gezichtsreiniger een milde en zijdezachte foam die de huid perfect reinigt en tegelijkertijd verzorgt, zonder haar uit te drogen. De parfumvrije formule is met name geschikt voor de droge en gevoelige huid en bevat hydraterende glycerine en allantoïne. Deze laatste werkstof heeft licht peelende eigenschappen voor de huid en stimuleert daardoor de celvernieuwing. Het toegevoegde kamille-extract kalmeert de huid en voorkomt irritatie.

Het resultaat? Een perfect gereinigde huid die comfortabel en goed gehydrateerd aanvoelt!

Intensieve bescherming en herstel met Decubal Intensief Crème (€ 12,50/100ml)

Decubal Intensief Crème is een SOS- crème voor de zeer droge en beschadigde huid op basis van ceramiden, vitamine B3 en hydraterende jojoba olie! Deze extra voedende, intensief vochtregulerende en herstellende crème bevat maar liefst 70% lipiden, die zelfs de meest droge probleemhuid verzorgen en direct verzachten. De lichte textuur maakt deze crème prettig in het gebruik, zelfs op een overgevoelige en gebarsten huid. Gebruik Decubal Intensief Crème bijvoorbeeld als winterse bodyguard voor het gezicht en handen tijdens de wintersportvakantie.

Deze crème is ideaal voor bescherming tijdens extreme weersomstandigheden zoals sneeuw, vorst en schrale wind!Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief