Nieuw in Nederland, de producten van I say:

Geplaatst op: 01-09-2011

Nieuw in Nederland, de producten van I say:

Wees zuinig op je lichaam! Daarom ontwikkelt I say: uitsluitend producten die samenwerken met processen die het lichaam zelf in gang heeft gezet wanneer er iets aan de hand is.

Zonder parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën

De i say:- producten zijn voor de wet geen geneesmiddelen, ze vallen in de categorie medische hulpmiddelen. Hun resultaten zijn er echter allesbehalve minder om! De i say:- producten hoef je in de meeste gevallen niet via de mond in te nemen. Deze doen terplekke hun werk en zijn volkomen veilig. Zo veilig, dat je ze in veel gevallen zelfs preventief kunt gebruiken. Dus nog voordat je ergens last van hebt of krijgt. Alle i say: -producten zijn volledig vrij van parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën.

Introductie van acht effectieve producten

Na lang en hard werken zijn de eerste i say: -producten binnenkort te koop, bij alle apotheken en drogisterijen. Eerst alleen in Nederland, maar later in de hele wereld. De ontwikkelaars van i say: hebben ontdekt dat hetgeen waar mensen regelmatig last van hebben, niet uniek is voor Nederland. In andere landen en culturen heeft men dezelfde problematiek ontdekt. Alle mensen die hiermee worstelen wil i say: vanaf nu helpen. Het team van i say: blijft de lijn door ontwikkelen, tot men voor alle vervelende en hardnekkig kwaaltjes een veilige en effectieve oplossing heeft gevonden. De introductie van i say: voor Nederland gaat van start met acht producten:

 

 


De producten van I say zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer informatie: www.isaybyebye.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief