Nieuw, I say: reinig je vagina!

Geplaatst op: 01-09-2011

Nieuw, I say: reinig je vagina!

De vagina heeft een natuurlijk beschermingsmechanisme die zorgt voor voldoende melkzuur om de zuurgraad (pH-waarde) optimaal in balans te houden.

100% veilig

Het nieuwe merk i say: biedt doeltreffende oplossingen bij ongemakken en veel voorkomende lastige kwaaltjes op een compleet vernieuwende 100% veilige wijze en pakt ze effectief aan. De producten van i say: zijn voor de wet geen geneesmiddelen, ze vallen in de categorie medische hulpmiddelen en hoef je in de meeste gevallen niet via de mond in te nemen. Ze doen ter plekke hun werk en zijn volkomen veilig. Zo veilig, dat je ze in veel gevallen zelfs preventief kunt gebruiken. Alle i say: producten zijn volledig vrij van parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën.

Verzorgen en uitwendig reinigen

Het gebruik van zeep of douchegel, vrijen, de menstruatie, hormonale schommelingen of het dragen van synthetisch ondergoed, kan de natuurlijke balans van de vagina verstoren waardoor er jeuk en irritaties kunnen ontstaan. De zachte en milde mousseformule van i say: reinig je vagina! is speciaal ontwikkeld om de vagina op een dusdanige wijze te verzorgen en uitwendig te reinigen, dat de natuurlijke flora en zuurgraad niet worden verstoord.

Met lichaamseigen melkzuur

De formule bevat lichaamseigen melkzuur om de natuurlijke balans van de vagina te behouden of indien nodig te herstellen. De mousse ruikt fris, bevat geen zeep en bestaat uit natuurlijke, lichaamseigen, lichtvettende en hydraterende bestanddelen. De huid droogt niet uit en blijft zacht.

 

Adviesverkoopprijs


De producten van I say zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer informatie: www.isaybyebye.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief