Nieuw, I say: bye-bye winderigheid!

Geplaatst op: 01-09-2011

Nieuw, I say: bye-bye winderigheid!

Bepaalde oorzaken zoals stress of medicijngebruik kan winderigheid en/of boeren veroorzaken maar ook door te weinig beweging en gehaast eten kunnen je darmen van slag raken. 

100% veilig

Het nieuwe merk i say: biedt doeltreffende oplossingen bij ongemakken en veel voorkomende lastige kwaaltjes op een compleet vernieuwende 100% veilige wijze en pakt ze effectief aan. De producten van i say: zijn voor de wet geen geneesmiddelen, ze vallen in de categorie medische hulpmiddelen en hoef je in de meeste gevallen niet via de mond in te nemen. Ze doen ter plekke hun werk en zijn volkomen veilig. Zo veilig, dat je ze in veel gevallen zelfs preventief kunt gebruiken. Alle i say: producten zijn volledig vrij van parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën.

Opgeblazen gevoel

Door diverse oorzaken kan een goede darmflora echter worden verstoord, zoals medicijngebruik, verkeerde voeding, stress, alcohol, roken, te gehaast eten, te weinig beweging en afvallen. Eén van de gevolgen kan dan het krijgen van een opgeblazen gevoel zijn of last hebben van winderigheid en boeren. Dit komt door een slechte spijsvertering waarbij gassen, gisting en soms zelfs rotting in de darmen kunnen ontstaan.

Met natuurlijke pepermuntolie en Simeticone

De uitgekiende samenstelling van i say: bye-bye winderigheid! (op basis van o.a. natuurlijke pepermuntolie en Simeticone) zorgt ervoor, dat het teveel aan gasvorming in de buik snel verdwijnt. Kleine gasbelletjes worden samengevoegd tot grotere, zonder dat de natuurlijke werking van het darmstelsel hierbij wordt beïnvloed. Het teveel aan gas en andere afvalstoffen verlaten het lichaam vervolgens via de natuurlijke weg (ontlasting).

 

Adviesverkoopprijzen

 

De producten van I say zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer informatie: www.isaybyebye.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief