Nieuw, I say: bye-bye vaginale droogheid!

Geplaatst op: 01-09-2011

Nieuw, I say: bye-bye vaginale droogheid!

Maar liefst één op de drie vrouwen heeft last van vaginale droogheid als gevolg van o.a. medicijngebruik, hormonale veranderingen, tijdens en na de menopauze en net na de bevalling.

100% veilig

Het nieuwe merk i say: biedt doeltreffende oplossingen bij ongemakken en veel voorkomende lastige kwaaltjes op een compleet vernieuwende 100% veilige wijze en pakt ze effectief aan. De producten van i say: zijn voor de wet geen geneesmiddelen, ze vallen in de categorie medische hulpmiddelen en hoef je in de meeste gevallen niet via de mond in te nemen. Ze doen ter plekke hun werk en zijn volkomen veilig. Zo veilig, dat je ze in veel gevallen zelfs preventief kunt gebruiken. Alle i say: producten zijn volledig vrij van parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën.

Verzacht en vult vochtniveau aan

Met i say: bye-bye vaginale droogheid! wordt het vochtniveau van de vagina weer direct aangevuld. Dit milde glijmiddel heeft dezelfde samenstelling als het natuurlijke vocht in de vagina en neemt direct de lichaamstemperatuur aan na het inbrengen ervan. Het verzacht eventuele pijn en vereenvoudigt vaginale penetratie tijdens het vrijen. De formule kan ook veilig worden gebruikt in combinatie met een condoom of seksspeeltjes.

 

Adviesverkoopprijs


De producten van I say zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer informatie: www.isaybyebye.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief