Nieuw, I say: bye-bye vaginaal geurtje!

Geplaatst op: 01-09-2011

Nieuw, I say: bye-bye vaginaal geurtje!

De zuurgraad van de vagina kan verstoord raken door vrijen, menstruatie, het gebruik van antibiotica of een verminderde weerstand waardoor schadelijke bacteriën zo de kans krijgen om zich te vermenigvuldigen.

100% veilig

Het nieuwe merk i say: biedt doeltreffende oplossingen bij ongemakken en veel voorkomende lastige kwaaltjes op een compleet vernieuwende 100% veilige wijze en pakt ze effectief aan. De producten van i say: zijn voor de wet geen geneesmiddelen, ze vallen in de categorie medische hulpmiddelen en hoef je in de meeste gevallen niet via de mond in te nemen. Ze doen ter plekke hun werk en zijn volkomen veilig. Zo veilig, dat je ze in veel gevallen zelfs preventief kunt gebruiken. Alle i say: producten zijn volledig vrij van parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën.

Verstoorde zuurgraad

Wanneer de zuurgraad van de vagina optimaal in balans is, zorgt deze ervoor dat ziektekiemen niet kunnen overleven. Toch kan de zuurgraad echter verstoord raken door vrijen, menstruatie, het gebruik van antibiotica of een verminderde weerstand. Schadelijke bacteriën krijgen zo de kans om zich te vermenigvuldigen, hetgeen leidt tot een grijswitte vaginale afscheiding met vaak een hinderlijke, visachtige geur.

Hersteld en beschermd

De tabletten van i say: bye-bye vaginaal geurtje! breng je in als een tampon. Eenmaal in de vagina, smelten deze tot een gel, die zich direct aan de vaginawand hecht. De werkzame stoffen van deze gel (o.a. melkzuur, hyaluronzuur en boorzuur) stimuleren nuttige melkzuurbacteriën en zorgen voor een optimale vaginale flora, waarin slechte bacteriën niet kunnen overleven. Klachten zoals jeuk, afscheiding, hinderlijke geurtjes, een branderig gevoel tijdens het vrijen en irritaties verdwijnen hierdoor en de natuurlijke balans en bescherming van de vagina worden hersteld.

 

Adviesverkoopprijs

 

De producten van I say zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer informatie: www.isaybyebye.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief