Nieuw, I say: bye-bye schimmelnagels!

Geplaatst op: 01-09-2011

Nieuw, I say: bye-bye schimmelnagels!

Schimmelnagels zijn een veel voorkomende klacht, ze zijn niet alleen erg vervelend en heel besmettelijk maar vormen ook allesbehalve een aangenaam aanzicht. 

100% veilig

Het nieuwe merk i say: biedt doeltreffende oplossingen bij ongemakken en veel voorkomende lastige kwaaltjes op een compleet vernieuwende 100% veilige wijze en pakt ze effectief aan. De producten van i say: zijn voor de wet geen geneesmiddelen, ze vallen in de categorie medische hulpmiddelen en hoef je in de meeste gevallen niet via de mond in te nemen. Ze doen ter plekke hun werk en zijn volkomen veilig. Zo veilig, dat je ze in veel gevallen zelfs preventief kunt gebruiken. Alle i say: producten zijn volledig vrij van parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën.

Bestijden en voorkomen

Schimmelnagels komen vaker op de teennagels voor dan op de vingernagels en zijn vaak zeer hardnekkig. Met de complete kuurbehandeling van i say: bye-bye schimmelnagels! bestrijd én voorkom je ze. De behandeling bestaat uit een nagelpen met een actief werkzame stof, die schimmels doodt en een verdere nesteling en verspreiding ervan voorkomt.

3 tot 4 weken dagelijks aanbrengen

De pen wordt gedurende 3 tot 4 weken dagelijks in een dun laagje op de aangetaste nagel(s) aangebracht. Voor een optimale werking dienen te nagels vooraf lichtjes te worden opgevijld met de bijgeleverde nagelvijltjes. Om opnieuw besmetting te voorkomen bevat de verpakking tevens een spray voor de in schoenen, die schimmels en hun sporen in de schoenen doodt.

 

Adviesverkoopprijzen

 

De producten van I say zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer informatie: www.isaybyebye.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief