Nieuw, I say: bye-bye koortslip!

Geplaatst op: 01-09-2011

Nieuw, I say: bye-bye koortslip!

Een koortslip wordt veroorzaakt door het herpes simplex virus. Behalve dat het een hinderlijke en pijnlijke kwaal is is een koortslip ook besmettelijk.

100% veilig

Het nieuwe merk i say: biedt doeltreffende oplossingen bij ongemakken en veel voorkomende lastige kwaaltjes op een compleet vernieuwende 100% veilige wijze en pakt ze effectief aan. De producten van i say: zijn voor de wet geen geneesmiddelen, ze vallen in de categorie medische hulpmiddelen en hoef je in de meeste gevallen niet via de mond in te nemen. Ze doen ter plekke hun werk en zijn volkomen veilig. Zo veilig, dat je ze in veel gevallen zelfs preventief kunt gebruiken. Alle i say: producten zijn volledig vrij van parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën.

Handige penapplicator

Wie regelmatig last heeft van een koortslip kent het tintelende gevoel dat vaak een voorbode is voor het ontstaan ervan. De eenvoudig aan te brengen formule in een handige penapplicator van i say: bye-bye koortslip! zorgt ervoor dat de herpes viruscellen zich niet kunnen vermenigvuldigen.

Hygiënisch en effectief

De lippencrème laat een volledig transparant laagje achter op de lippen, waarbij de geïnfecteerde plek als het ware wordt ingekapseld en de viruscellen zich niet verder kunnen verspreiden over de rest van de lippen. De effectieve formule kan zowel probleemoplossend als preventief worden gebruikt. Dankzij de hygiënische penapplicator wordt het opnieuw infecteren van de lippen voorkomen.

 

Adviesverkoopprijs

 

De producten van I say zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer informatie: www.isaybyebye.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief