Nieuw, I say: bye-bye droge mond!

Geplaatst op: 01-09-2011

Nieuw, I say: bye-bye droge mond!

Wanneer je last hebt van een droge mond, wordt er te weinig speeksel aangemaakt. Meestal heb je dan een slechte adem en een vieze smaak in je mond.

100% veilig

Het nieuwe merk i say: biedt doeltreffende oplossingen bij ongemakken en veel voorkomende lastige kwaaltjes op een compleet vernieuwende 100% veilige wijze en pakt ze effectief aan. De producten van i say: zijn voor de wet geen geneesmiddelen, ze vallen in de categorie medische hulpmiddelen en hoef je in de meeste gevallen niet via de mond in te nemen. Ze doen ter plekke hun werk en zijn volkomen veilig. Zo veilig, dat je ze in veel gevallen zelfs preventief kunt gebruiken. Alle i say: producten zijn volledig vrij van parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën.

Vorming van tandplak

Bij een droge mond wordt er te weinig speeksel aangemaakt, speeksel is onder andere nodig om praten, kauwen en slikken te vergemakkelijken. Ook remt speeksel de groei van schimmels in de mond en biedt het bescherming tegen bacteriën en virussen. Het reinigt zelfs je tanden, kiezen en mondslijmvlies. Bij een verminderde aanmaak van speeksel krijgt de vorming van tandplak alle kans, met ontstekingen, tandbederf en uiteindelijk gaatjes in tanden en kiezen tot gevolg!

Met antibacteriële werking

Wie last heeft van een droge mond, heeft vaak ook een slechte adem en een vieze smaak.Met i say: bye-bye droge mond! zorg je niet alleen dat de mond weer van voldoende vocht wordt voorzien, maar dat ook de flora in de mond zich weer herstelt. De enzymen in deze handige mondspray hebben een antibacteriële werking waardoor ook een vieze smaak en een slechte adem verdwijnen. De mondspray is goed voor 100 doseringen.

 

Adviesverkoopprijs


De producten van I say zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer informatie: www.isaybyebye.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief