Nieuw, I say: bye-bye blaasinfectie!

Geplaatst op: 01-09-2011

Nieuw, I say: bye-bye blaasinfectie!

Bij een blaasinfectie hechten schadelijke bacteriën zich vast aan de wand van de blaas, zo'n 20% van de vrouwen heeft wel een last gehad van een blaasinfectie met klachten zoals kleine hoeveelheden moeten plassen, zeurderige buikpijn en een branderig gevoel bij het plassen.

100% veilig

Het nieuwe merk i say: biedt doeltreffende oplossingen bij ongemakken en veel voorkomende lastige kwaaltjes op een compleet vernieuwende 100% veilige wijze en pakt ze effectief aan. De producten van i say: zijn voor de wet geen geneesmiddelen, ze vallen in de categorie medische hulpmiddelen en hoef je in de meeste gevallen niet via de mond in te nemen. Ze doen ter plekke hun werk en zijn volkomen veilig. Zo veilig, dat je ze in veel gevallen zelfs preventief kunt gebruiken. Alle i say: producten zijn volledig vrij van parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën.

Extract van cranberry's

De samenstelling van de tabletten van i say: bye-bye blaasinfectie! bevat Proanthocyaniden. Dit is een sterk geconcentreerd extract van cranberry's. Deze krachtige werkzame stof gaat direct via de nieren naar de urinewegen. Eenmaal in de blaas beland, binden de moleculen van deze werkzame stof zich daar aan de bacteriën, maken deze onschadelijk en voeren ze af tezamen met de urine. Slechts 1 tablet per dag is reeds voldoende om een blaasinfectie op een effectieve wijze aan te pakken of te helpen voorkomen.

 

Adviesverkoopprijs


De producten van I say zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer informatie: www.isaybyebye.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief