Nieuw: hannah Clear Skin Conditioner Het ‘groene' serum voor een mooie, gezonde en weerbare huid!

Geplaatst op: 22-06-2010

Pionier in huidverbetering hannah SIRC wil met haar nieuwe productlijn Clear op een no nonsens wijze helder maken, wat ingrediënten doen voor en vooral met de huid.

Nieuw: hannah Clear Skin Conditioner Het ‘groene' serum voor een mooie, gezonde en weerbare huid!  De formuleringen van deze ‘eco‘- lijn bestaan daarom uitsluitend uit zuivere, natuurlijke werkstoffen.De nieuwe hannah Clear Skin Conditioner is een rijk en intensief regenererend serum op basis van uitsluitend 100% puur natuurlijke werkstoffen, dat de huid moeiteloos, stralend en in een optimaal weerbare conditie door elk denkbaar seizoen loodst!

Recyclebare matrialen

De Clear-lijn van hannah bestaat uit 4 hoogwaardige producten met formules die stuk voor stuk met veel respect voor de mensen die ze maken én het milieu zijn geproduceerd. Deze productie vindt plaats met indicaties zoals overkoepelende controlerende instanties zoals de BDIH en Ecocert dit aangeven. Voor haar nieuwe Clear- producten gebruikt hannah SIRC uitsluitend ecologisch verantwoordde en biologisch afbreekbare ofwel recyclebare materialen, zowel qua verpakkingen, flyers als displays. Zo wordt op alle fronten op een verantwoordde wijze met zowel de huid als het milieu omgegaan.

Huid in een natuurlijke topconditie dankzij hannah Clear Skin Conditioner

Om in een natuurlijke topconditie te komen, kan de huid wel wat extra hulp gebruiken. De nieuwe hannah Clear Skin Conditioner is een intensief, allergeenvrij serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, waaronder de vitamines A, E en F, omegavetzuren en Golden Seaweed. Dit rijke serum is ontwikkeld om voor elke denkbare huidconditie een optimaal herstel te genereren.

De formule is getest op diverse huidproblemen. Dankzij de uitgekiende combinatie van huidherstellende ingrediënten, werkt hannah Clear Skin Conditioner optimaal beschermend tegen vochtverlies en tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Het perfecte serum voor de huid als nazomerkuur én voorbereiding op het komende najaar!

De huid is dankzij de nieuwe hannah Clear Skin Conditioner in staat om zichzelf intensief te herstellen en het verouderingsproces wordt vertraagd. De talgproductie van de huid wordt genormaliseerd en eventuele storingen in de vetstofwisseling van de huid worden verminderd. Naast deze intensieve structurele en zichtbare huidverbetering, heeft hannah Clear Skin Conditioner tevens krachtige antioxidant- en DNA- beschermende eigenschappen.

Dagelijks gebruik

Het serum kan dagelijks gebruikt worden onder de hannah Clear Pure Cream, bij een veeleisende of vermoeide huid. Het is tevens het perfecte kuurproduct voor herstel van de huid na de zomermaanden en als goede voorbereiding van de huid op de gure weersinvloeden van het komende najaar!

De nieuwe hannah Clear Skin Conditioner is verkrijgbaar voor € 58,00/30ml 

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief