Nieuw: Guhl Vochtherstel met Babassu-olie voor droog en broos haar

Geplaatst op: 11-01-2013

Nieuw: Guhl Vochtherstel met Babassu-olie voor droog en broos haar

Heb je ruw, droog en broos haar en wil je graag mooi, zijdezacht en soepel haar dan heeft Guhl nieuws. Guhl heeft namelijk de lijn voor droog en broos haar vernieuwd en heet voortaan Guhl Vochtherstel. Bovendien is Guhl Vochtherstel uitgebreid met een éxtra vochtherstellend gelmasker.

Aan de vernieuwde lijn is Babassu-olie toegevoegd, bekend om zijn intensieve vochtinbrengende werking en rijk aan micro-oliën en vitaminen. De producten hebben de heerlijke nieuwe geur van o.a. vers fruit en de witte bloemen lelie en jasmijn.

Intensief en hydraterend

De complete lijn van Guhl Vochtherstel bestaat uit een Shampoo, Crème-conditioner, Gel Masker en Daily Moisture Spray en geeft een langdurige, intensieve en effectieve vochtinbrengende verzorging aan droog en broos haar vanaf de aanzet tot in de punten, zelfs de meest droge delen van je haar worden hersteld!

Guhl Vochtherstel Shampoo

Guhl Vochtherstel Shampoo is een milde shampoo die snel in je haar doordringt en droog en broos haar direct van hydratatie voorziet. Doordat de shampoo geconcentreerd is heb je er maar heel weinig van nodig. Na het wassen voelt je haar soepel en zijdezacht aan.

Guhl Vochtherstel Crème-conditioner

Guhl Vochtherstel Crème-conditioner zorgt dat je haar diep en langdurig wordt gehydrateerd. Na het wassen masseer je de Crème-conditioner in het haar, even kort laten intrekken en daarna goed uitspoelen. Het haar is na het gebruik extra makkelijk uit te kammen. Guhl Vochtherstel Crème-conditioner maakt de haarstructuur gladder waardoor het haar zijdezacht en zacht aanvoelt en mooi soepel valt.

Guhl Vochtherstel Gel Masker

Guhl Vochtherstel Gel Masker zorgt voor extra vochtherstel en geeft direct vochtherstel aan droog en broos haar. Dit nieuwe Gel Masker regenereert zelfs de droogste delen van het haar en maakt de haarstructuur zichtbaar gladder en zacht. Gebruik: verdeel het masker over het haar, laat het 3 tot 5 minuten inwerken spoel het daarna goed uit.

Guhl Vochtherstel Daily Moisture Spray

De Guhl Vochtherstel Daily Moisture Spray zorgt voor een langdurige werking en bestaat uit twee delen: het gekleurde deel onderin zorgt voor een langdurige vochtopslag in het haar, het transparante deel bovenin herstelt de meest droge delen van het haar en maakt de haarstructuur gladder. De Daily Moisture Spray is erg makkelijk in gebruik: schud de flacon en spray het over je (handdoek) droge haar. Je kunt deze spray ook tussendoor gebruiken want het verzwaart het haar niet. Na gebruik is het haar makkelijk doorkambaar.

 

Consumentenadviesprijzen

 

 

Meer van Guhl:

Guhl Rijke Voeding met Monoi-olie bij breekbaar of beschadigd haar

Guhl Kleurbehoud & Verzorging

Guhl Prachtig Lang

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief