Nieuw: Guhl Rijke Voeding Verfijnde haar-olie met UV filter en Monoi-olie

Geplaatst op: 04-06-2013

Nieuw: Guhl Rijke Voeding Verfijnde haar-olie met UV filter en Monoi-olie

De intensief verzorgende lijn voor breekbaar en beschadigd haar van Guhl Rijke Voeding is onlangs uitgebreid met een nieuw product: verfijnde haar-olie. Deze heerlijk geurende en gewichtloze haar-olie, verrijkt met monoi-olie, beschermt, herstelt, voedt en verzorgt breekbaar, poreus, droog en beschadigd haar en zorgt voor een prachtige mooie glans.

De Guhl Rijke Voeding lijn bestaat uit een shampoo, crème-conditioner, daily repair & protect crème, deep butter masker, 1-minuut geconcentreerd masker, haarpunten elixer en de nieuwe verfijnde haar-olie met UV filter.

Voor breekbaar, poreus, droog en beschadigd haar 

De nieuwe Rijke Voeding verfijnde haar-olie met UV filter van Guhl is speciaal ontwikkeld voor een intensieve verzorging van breekbaar, poreus, droog en beschadigd haar en is gebaseerd op een harmonieuze combinatie van verschillende, hoogwaardige oliën waaronder monoi-olie en vitamine E olie. Monoi-olie is o.a. rijk aan waardevolle proteïnen en essentiële lipiden, vitamine E olie staat bekend om zijn antioxiderende werking en beschermende eigenschappen. Beide oliën beschermen het haar bovendien ook tegen haarbreuk.

Zijdezacht met onweerstaanbare glans

Guhl Rijke Voeding verfijnde haar-olie is een gewichtloze, voedende verzorging die het haar niet verzwaart. Het herstelt met name de haarstructuur, waardoor het haar weer zichtbaar mooier wordt. De hydraterende en verzorgende eigenschappen van de haar-olie beschermt het haar tegen UV stralen, versterkt het haar en maakt haar heerlijk zijdezacht en zorgt voor een prachtige, onweerstaanbare glans voorzien van een heerlijke geur. De haar-olie kan zowel op nat als op droog haar worden gebruikt, hoeft niet uitgespoelt te worden en is zuinig in gebruik.


Consumentenadviesprijs

  • Guhl Rijke Voeding Verfijnde haar-olie met UV filter € 9,99/100 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief