Nieuw: Grahams, natuurlijk huidverzorgingsmerk en 100% vrij van parabenen!

Geplaatst op: 20-01-2011

Nieuw:  Grahams, natuurlijk huidverzorgingsmerk en 100% vrij van parabenen!

De natuur op haar allerbest voor een gezonde huid met Grahams Calendulis Plus Cream, Natural Bath Oil en Natural Body Wash!

Voor de zeer gevoelige huid

Nieuw op de Nederlandse markt is het natuurlijke huidverzorgingsmerk Grahams uit Australië! In dit uitgestrekte land is het dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke huidverzorging voor de zeer gevoelige huid. Van oorsprong werd het merk ‘from down under Australia' ontwikkeld voor mensen met een probleemhuid, zoals eczeem en psoriasis. Alle formules zijn volledig vrij van parabenen.

Plantaardige ingrediënten en aromaoliën

Vanwege de uiterst milde en natuurlijke samenstellingen op basis van rijk verzorgende, plantaardige ingrediënten en aromaoliën, is Grahams inmiddels ook zeer geliefd bij een veel grotere doelgroep en geschikt voor alle huidtypes!

Geoff Graham

De producten van Grahams zijn ontwikkeld door de Australiër Geoff Graham. Als baby had deze een zeer ernstige vorm van eczeem. Na zijn hele leven met dit hinderlijke huidprobleem te hebben moeten leren leven, kreeg zijn zoontje Ryan van 14 maanden tot overmaat van ramp ook eczeem over zijn volledige lichaam.

Effectief product

Geoff had gehoopt dat er door de jaren heen inmiddels wel effectieve producten tegen eczeem zouden zijn voor zijn zoontje, Nog altijd bleek echter niets afdoende te helpen! Hij nam het heft daarom in eigen handen en besloot samen met zijn vrouw Shannon om zelf een effectief product te gaan ontwikkelen!

Het ontstaan van Grahams...

In de loop der jaren had Geoff Graham vanwege zijn eczeem iedere arts en dermatoloog gezien en ieder voorgeschreven product tegen dit hinderlijke huidprobleem uitgeprobeerd. Niets hielp echter afdoende. Door intensief onderzoek en ontwikkeling ontstond gaandeweg met de introductie van de Calendulis Plus Crème het eerste product uit de lijn van Grahams!

Onderzoek naar eczeem en psoriasis

Na deze eerste mijlpaal, te weten het officieel registreren van de Calendulis Plus Cream via de Therapeutic Goods Autoriteit (TGA) in Australië, zetten Geoff en Shannon hun onderzoek naar eczeem en psoriasis onverminderd voort. Al snel volgde er een speciale badolie om het vochtgehalte in de huid te herstellen. Deze badolie wordt in combinatie met de Calendulis Plus Cream van Grahams geadviseerd.

Nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Geoff en Shannon doen inmiddels zo'n 12 jaar onderzoek naar eczeem en psoriasis en zijn veel gevraagde gastsprekers in diverse Australische TV- programma's. De lijn van Grahams is in landen als Australië, Nieuw Zeeland, Canada en de Verenigde Staten inmiddels een ongekend succes! Het assortiment is in de loop der jaren uitgebreid met diverse producten, waaronder een Shampoo, conditioner, body wash, zonnebescherming en handzeep. Vanaf nu is deze productlijn ook volop verkrijgbaar in Nederland!

NIEUW! Grahams Calendulis Plus Cream

Het succesverhaal van Grahams begon, zoals reeds vermeld, met de introductie van de Calendulis Plus Cream. Deze unieke formule op basis van Australische Emu- olie (dit is een therapeutische olie, afkomstig van de Australische Emu), Calendula- extract, Propolis, Manuka Honing en Gotu Kola- extract (Centella asiatica), verzorgt en verzacht de droge, rode, schilferige en gevoelige huid. De ruwe huid wordt weer aangenaam zacht en glad en voelt weer comfortabel aan.

Natuurlijk herstellend vermogen

Calendulis Plus Cream van Grahams zorgt ervoor dat jeuk en het stuk krabben van de huid wordt helpen voorkomen. Het natuurlijk herstellend vermogen van de huid wordt hierdoor bespoedigd en ondersteund. Tijdens de start qua gebruik kan er bij eczeem of psoriasis in sommige gevallen eerst beginverergering optreden, alvorens de huid zich gaat herstellen. Dit is normaal verschijnsel. Deze crème wordt door Grahams altijd in gecombineerd gebruik met de Natural Bath Oil van Grahams geadviseerd voor het beste resultaat.

NIEUW! Grahams Natural Bath Oil

De Natural Bath Oil van Grahams is een zeer rijke, verzorgende en voedende badolie die de huid optimaal beschermt tegen uitdrogen. De formule bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine E en zuivere oliën van olijf, amandel, emu, manuka en abrikozen. Een ruwe huid wordt weer perfect zacht, soepel en glad. Slechts een klein scheutje van deze geconcentreerde badolie is reeds voldoende voor een rijk verzorgend en intensief vochtherstellend kuurbad!

Intensieve ‘hydratatieboost'

Voor wie thuis geen bad heeft, is de formule ook perfect te gebruiken als intensieve ‘hydratatieboost', door vóór het douchen een dun laagje van de badolie op de huid aan te brengen en vervolgens eenvoudig af te spoelen. De Natural Bath Oil van Grahams is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige (probleem)huid. De badolie wordt tevens als aanvullend product geadviseerd in combinatie met de Calendulis Plus Cream van Grahams Skincare om het uitdrogen van de (probleem)huid te helpen voorkomen.

NIEUW! Grahams Natural Body Wash

Voor een perfect schone, fluweelzachte en soepel aanvoelende huid is er de Natural Body Wash van Grahams. Dit rijk verzorgende product voor tijdens het douchen heeft een heerlijke, zachte kokosgeur die een plezierig effect heeft op alle zintuigen. De formule is volledig vrij van sulfaten, parabenen en petrochemische stoffen.

Manuka honing

Deze zeer milde en fluweelzachte body wash bevat o.a. aromatische oliën van verfrissende oranjebloesem en sinaasappelschil. De toegevoegde Manuka honing en de werkstof Amigel (op basis van natuurlijke polysacchariden), hydrateren, voeden en verzachten de huid tijdens het douchen en helpen uitdroging van de huid voorkomen.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Grahams Calendulis Plus Cream € 17,95/50 gr. en € 31,95/120 gr.
  • Grahams Natural Bath Oil € 17,95/120ml en € 29,95/250ml
  • Grahams Natural Body Wash € 14,95/250ml

 

Meer informatie: www.grahams.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief