Nieuw: Gonorroe test van Test-Point

Geplaatst op: 03-06-2014

Nieuw: Gonorroe test van Test-Point

Het assortiment van Test-Point wordt binnenkort uitgebreid met de nieuwe Gonorroe zelftest. Deze test is de eerste en enige die geschikt is voor zelfgebruik.

Gonorroe

Gonorroe is een SOA (seksueel overdraagbare aandoening) en is na chlamydia de meest voorkomende, die wordt veroorzaakt door een bacterie. De bacterie kan zich nestelen in de slijmvliezen van de vagina, penis, anus, keel en ogen. De besmetting kan ontstaan bij onveilig seksueel contact met iemand die besmet is.

Klachten na besmetting

Een gonorroe besmetting kan vervelende klachten veroorzaken, zoals toename van vaginale afscheiding, een onaangename geur en ontsteking van de plas buis. Ook kunnen er klachten in de keel of anus ontstaan. Zonder behandeling kan gonorroe leiden tot onvruchtbaarheid of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Bovendien kan een vrouw de besmetting overdragen op haar baby. Het lastige aan een gonorroe besmetting is dat in de eerste periode je niet of nauwelijks iets merkt en deze zeer besmettelijk is.

De Gonorroe test

Het is zeer belangrijk vroegtijdig de besmetting vast te stellen; deze Gonorroe test biedt daartoe de mogelijkheid. De test werkt eenvoudig aan de hand van een wattenstaafje. Deze reageert met 2 vloeistoffen die door middel van een verkleuring de uitslag weergeeft. De test is even betrouwbaar als testen die in een laboratorium uitgevoerd worden, en is uitsluitend geschikt voor vrouwen.

Test-Point

Sinds 2007 is Test-Point marktleider in zelftesten in Nederland, met het meest complete aanbod van producten en een hoge distributie. Onder andere Etos, Bol.com, Wehkamp.nl en vele zelfstandige drogisterijen en apotheken zijn verkooppunt van Test-Point.


Consumentenadviesprijs

  • Test-Point Gonorroe Test  € 17,95

 

Test-Point Gonorroe Test is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief