Nieuw: GelColor by OPI

Geplaatst op: 06-03-2012

Nieuw: GelColor by OPI

De nieuwe GelColors by OPI bestaan uit 100% gel die draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Je hebt minstens twee weken plezier van perfect glanzende nagels met een keuze uit maar liefst 30 kleuren!

In dit nieuwe GelColor systeem voor langhoudende kleur, combineert OPI geavanceerde geltechniek met ultrasnelle LED technologie, waardoor je bliksemsnel resultaat hebt met OPI's bestseller nagellakkleuren.

Perfecte optimale hechting

De GelColors worden in een ultrasnelle behandeling aangebracht door je beauty professional en bestaan uit 100% gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare, optimale hechting en blijft je favoriete OPI kleur minstens 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor by OPI is dus niet alleen ideaal voor je handen, maar kan ook op je teennagels worden aangebracht voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat. Er is een ruim assortiment kleuren dat exact is afgestemd op de OPI nagellakkleuren.

Snel en eenvoudig

GelColors zijn toepasbaar in elke salon en geschikt voor iedereen met natuurlijke nagels. Het systeem is natuurlijk ook prima toe te passen op kunstnagels, alleen is het dan niet afweekbaar. Aanbrengen is gebeurd in een handomdraai door de ultrasnelle LED technologie (per laagje slechts 30 seconden in de speciaal ontwikkelde OPI LED Light!) en verwijderen is eenvoudig. Echt innovatief is het feit dat de natuurlijke nagel niet wordt belast; tijdens de behandeling hoeven nagels niet ontvet te worden met een vijl. GelColors hoeven ook niet te worden opengevijld voordat ze worden afgeweekt.

Verwijderen van GelColor

Verwijderen doe je snel en eenvoudig met de producten die OPI speciaal daarvoor ontwikkelde! Je kunt er voor kiezen om GelColor te laten verwijderen door je beauty professional, maar je kunt het ook gewoon thuis doen. De ExpertTouch Removal Wraps zijn handig in gebruik door het absorberende stukje in het midden van de folie; je brengt ExpertTouch Nagellakremover aan, wikkelt de Removal Wrap om de vinger en laat dit zo'n 15 minuten intrekken. Na 15 minuten trek je de Removal Wraps van de vingertop en verwijder je restjes GelColor voorzichtig met een cuticle stick. Voilà! Helemaal klaar voor je volgende GelColor by OPI kleur!

Verkrijgbaar in 30 kleuren

Op dit moment zijn er maar liefst 30 kleuren verkrijgbaar in de GelColor by OPI serie. Op www.opi.nl en op onze kleurenkaart vind je een compleet overzicht van de actuele collectie. Kun jij maar geen genoeg krijgen van OPI's kleuren met die leuke, spraakmakende namen? Niet getreurd, elk seizoen worden er weer nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd!

Update 2013: inmiddels kun je kiezen uit 60 bestseller kleuren van de GelColor by OPI!


Consumentenadviesprijs

  • GelColors by OPI behandeling vanaf € 20,00. Uitsluitend in professionele salons.

 

GelColor by OPI won in maart 2013 de Beauty Astir Award in de categorie Best Salon Brand van 2012!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief